Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 08-06-11, 20:31   #1
Seikull

Stock

Default Cine ma poate ajuta?

Salutare.Am si eu o solenza 1.4 si vreau sa o tunez.Daca stie cineva unde gasesc si eu eleron pentru luneta?(cel care se pune sus deasupra la luneta)
Seikull is offline   Reply With Quote
Old 09-06-11, 10:34   #2
SOLENZAXJG

Stage 5

SOLENZAXJG's Avatar

Default Re: Cine ma poate ajuta?

Seikul prima data eu zic sa vezi de partea mecanica sa fie buna toata si dupaia pui tu spoiler,eleroane,pleoape.Iti dau eu cine are eleron cum vrei tu si ieftin.Sper sa nu fie reclama eu numa vreau sa ajut omul aici pleoapele daca vrei:http://www.daciaclub.ro/-VAND-t211141.html Aici eleronul:http://www.daciaclub.ro/-VAND-spoilar-t204441.html si vorbesti cu baiatul ii ok si marfa buna.
SOLENZAXJG is offline   Reply With Quote
Old 09-06-11, 10:40   #3
Seikull

Stock

partea mecanica e toata buna....nu ma probleme e tot schimbat acum vreau sa ma ocup de interios si exterior.Ms ptr site-uri.Si cautam si pe cineva care sa stie sa schimbe becuri de la ceasurile din bord.
Old 09-06-11, 10:42   #4
SOLENZAXJG

Stage 5

SOLENZAXJG's Avatar

Si la bord te pot ajuta dar sa vorbesc cu un prieten daca mai face asa ceva nu iti pui de logan cu CB si CI.Si eu le prefer pe cele originale imi plac mai mult.
Old 09-06-11, 10:47   #5
Seikull

Stock

plus ca daca iti pui de logan nu esti prea sigur ca o sa iti indice bine...asa a patit un prieten deal meu.Si am zis mai bine sa le las tot palea.
Grila din fata am vreau sa o fac ca alea sport(fara insigna de dacia.).si sa mai caut fuste ptr spoilere,eleron de haion,praguri....am niste praguri da nush nu prea vin cum trebuie ,sub acolo nu prea se leaga cu pragul si mie s anu se rupa....(chiar daca le prind sus si in parti...)
Old 09-06-11, 12:06   #6
SOLENZAXJG

Stage 5

SOLENZAXJG's Avatar

Vorbeste cu baiatul ala si iti spui ca vrei eleron luneta,praguri,pleoape si iti face un pret super.Masca tio poti face si tu daca te stii unpic cu chitul de fibra si imaginatie tio facut singur.
- Copyright 2026 4Tuning -