Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 24-06-10, 12:17   #1
pUmA
VW Driver

Stage 5

pUmA's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]
Default Modificari la motoarele pe injectie

Am deschis acest topic in vederea informari cam ce modificari pot fi aduse motoarelor de berline dotate cu injectie pentru a castiga mai multa putere.Daca mai exista un topic la fel imi cer scuze,am tot cautat dar n`am gasit nimic.

Cine stie il rog sa posteze.

"Masina ta s-a nascut o copie, fa-o sa moara unica!"
pUmA is offline   Reply With Quote
Old 24-06-10, 12:38   #2
catalanu
Banned

Stage 5

Member of:
[4Rally]
Default Re: Modificari la motoarele pe injectie

comprimat , axa , supape , arcuri supape , serpisori , evacuare cap coada inox , etc...si vei fi uimit ca dupa ce bagi o caruta de bani sporul nu e foarte mare...asta din cauza injectiei de rahat de pe berlina....deci o varianta buna ar fi sa o treci pe un carb dublucorp sau...daca ai chef de performante fff bune 4 carb verticale
catalanu is offline   Reply With Quote
Old 24-06-10, 13:13   #3
pUmA
VW Driver

Stage 5

pUmA's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

Quote:
Originally Posted by catalanu View Post
comprimat , axa , supape , arcuri supape , serpisori , evacuare cap coada inox , etc...si vei fi uimit ca dupa ce bagi o caruta de bani sporul nu e foarte mare...asta din cauza injectiei de rahat de pe berlina....deci o varianta buna ar fi sa o treci pe un carb dublucorp sau...daca ai chef de performante fff bune 4 carb verticale
unele dintre ele le stiam,dar vreau mai detaliat adica ce carburator merge plus de asta injectia nu e reglata pt asa cum e ea stock?
Old 24-06-10, 13:37   #4
catalanu
Banned

Stage 5

Member of:
[4Rally]

Pei cand faci conversie injectie-> carburator , automat injectia iasa din ecuatie.Adica dai jos corp clapeta , toata instalatia electrica , calculator , etc si cu ajutorul unei flanse pui un carburator ceva performant.Asa e la a mea...de aia iti spun , se simte cand o treci pe carburator , + o axa buna (sa se tureze pana in 6500 cam) , marita compresia (iei 2-3 mm din chiulasa) , automat trebe arcuri mai tari la supape.

Daca vrei sa vb mai multe dami pm cu idu tau si vorbim.Am cam toate piesele astea de vanzare (axa , carb , chiulasa comprimata , supape marite , arcuri de supape , pistoane forjate daca vrei sa mergi mai extrem , cam tot ce vrei )
Old 24-06-10, 13:52   #5
pUmA
VW Driver

Stage 5

pUmA's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

ideea e ca nu prea a`si vrea sa renunt la injectie...ai pm
Old 17-07-10, 16:09   #6
catalanu
Banned

Stage 5

Member of:
[4Rally]

sry nu se mai vinde nimic....reinviu masina ca mi sa facut dor de ea cand am vazuto in garaj .
- Copyright 2026 4Tuning -