pai daca ar fi facuta asa de acordeon de ce e pus anunt ca e de vanzare https://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=6240&a=vm si anuntul e pus pe data de 24.03.2005
o fi busit-o in 3 zile de cand a pus anuntul?
stiu ca parca avea un motor de renaul parca pe ea... de vreo 78cp... tot pe aici pe forum am citit asta dar nu mai stiu exact unde.... si cat o vrea pe ea? din ce an o fi...? O fi facut-o sa arata exact ca inainte de accident, ca si in poze?
Member of: [Moderators] [Fiat] [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
nu vreau sa fiu carcotas..dar mie nu imi place.Mi se pare ridicata de spate si nu sunt la acelasi nivel pragurile cu spoilerele fatza/spate.Per total..nu-mi place.Si la atatea modificari la exterior ..i-a pus numai 78 CP.... mai bine il lasa pe ala sotck ...ca oricum nu face multe masini cu motorul ala...Sau ..se ia cu berline stock. ..parerea mea...
Bai fratzilor acum sa fim seriosi omu a muncit mult la masina is se pare ca a fost cu gust chiar daca omu nu prea a are experienta in tuning da daca nu mi se paere parbrizu arata putzin ca la dacile mai vehi se vede mai ales la anunt und epoza e mai mare adik se vad ca niste pete oricum omu a bagat ceva bani si pasiune il apreciez pentru munca sa