Ok...am o nova 1.6 carburatie monocorp...oricum o dau ,nu imi place pe carburatie si consuma intr'o veselie...am un papuc diesel(1.9) in curte care zace degeaba...mai lipseste catecva pe la el,dar motorul pot sa il refac complet si as vrea sa ma ajutati cei care stiti ...sau sa va dati cu parerea...se merita sa il pun si daca pot sa il pun...eu stiu motorul foarte bine dar la partea electrica mi se par complicate 2 lucruri...cititorul de la volanta si cel de la contact...nu stiu cum as putea sa le adaptez pe cutia de nova...tampoanele si toate cele nu o sa difere prea mult...pentru ca tot de pe dacia provine motorul!!!
Astept pareri si opinii si va garantez ca daca gasim o solutie cu siguranta se pune in practica...pentru ca sunt mare fan al dieselului...
Spuneti'va parerea...proiectul e destul de complicat dar am un garaj acasa destul de echipat si mai am si sprijin deci nu ar fi o mare problema...poate mai e cineva pe forum care a facut modificari asa majore...orice opinie e binevenita...
Si la omologat sa nu va ganditi,ca suntem in romania...deci nu'i problema,merge si fara...