Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 02-11-09, 22:19   #1
bytzu11

Stage 3

bytzu11's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Opel]
Exclamation Diesel pe nova!!!help pls!!!

Ok...am o nova 1.6 carburatie monocorp...oricum o dau ,nu imi place pe carburatie si consuma intr'o veselie...am un papuc diesel(1.9) in curte care zace degeaba...mai lipseste catecva pe la el,dar motorul pot sa il refac complet si as vrea sa ma ajutati cei care stiti ...sau sa va dati cu parerea...se merita sa il pun si daca pot sa il pun...eu stiu motorul foarte bine dar la partea electrica mi se par complicate 2 lucruri...cititorul de la volanta si cel de la contact...nu stiu cum as putea sa le adaptez pe cutia de nova...tampoanele si toate cele nu o sa difere prea mult...pentru ca tot de pe dacia provine motorul!!!
Astept pareri si opinii si va garantez ca daca gasim o solutie cu siguranta se pune in practica...pentru ca sunt mare fan al dieselului...
Spuneti'va parerea...proiectul e destul de complicat dar am un garaj acasa destul de echipat si mai am si sprijin deci nu ar fi o mare problema...poate mai e cineva pe forum care a facut modificari asa majore...orice opinie e binevenita...
Si la omologat sa nu va ganditi,ca suntem in romania...deci nu'i problema,merge si fara...
Old 02-11-09, 22:23   #2
bytzu11

Stage 3

bytzu11's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Opel]
Exclamation Re: Diesel pe nova!!!help pls!!!

Si am de ales intre a monta un gpl p masina si acest motor...
bytzu11 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-09, 01:12   #3
conty one

Stage 5

conty one's Avatar

Member of:
[DACIA]
[SKODA]
Default Re: Diesel pe nova!!!help pls!!!

nu baga gpl...apoi nu mai trage!!!incearca dc se poate sa montezi motorul de 1.9......cred k ar merge k si solenza are diesel de 1.9..acum depinde de suporti!!!

VW PASSAT CC R-LINE https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...t-cc-line.html
conty one is offline   Reply With Quote
Old 03-11-09, 10:03   #4
bytzu11

Stage 3

bytzu11's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Opel]

Ms de sfat...cred ca o sa ramana pe gpl,ptr ca proiectul se mai amana...papucul o sa il reconditionez complet,ptr ca am aflat ca are acte si tot ce trebuie la el,plus ca e de 2006..deci o sa incerc un tuning la el!!!daca se poate face ceva frumos...inchid threadul! Nova o sa ramana momentan pe planul 2...CLOSED!!!
Old 04-11-09, 18:17   #5
ynp_46
Dacia Driver

Stage 5

ynp_46's Avatar

Member of:
[DACIA]

Nu vinzi papucu?
ynp_46 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-09, 23:03   #6
bytzu11

Stage 3

bytzu11's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Opel]

Momentan e cam dezmembrat!!!in primavara sigur o sa fie de vanzare...daca nu am banuti sa umblu la el
- Copyright 2026 4Tuning -