14-07-09, 23:12
|
|
 Stage 5
|
Vreau si eu un mic ajutor!
baieti vreau si eu o mica explicatie o parere o opinie, dar sincera. am sa dau cuiva o informatie sa-l ajut cu ceva si chiar imi lipseste un pic de cunostinta:
sa incep asa, pentru Pick-up Dacia 1.9D i se poate monta cumva un motor de 1.6 de pe logan? desi mi se pare aberant ce spun, dar vreau sa conving omu de niste chestii, sau barim 1.4 ceva? se poate monta? Astept un raspuns!
|
|
14-07-09, 23:39
|
|
 Stage 5
|
Re: Vreau si eu un mic ajutor!
se poate
|
|
|
16-07-09, 01:35
|
|
 Stage 5
|
NU se poate !!! in primul rand trebuie sa modifici instalatia electrica (valabil pentru ambele modele de motoare). Din cate stiu eu motoarele de logan sunt puse TRANSVERSAL, iar la Dacia Pick-up motoarele sunt puse LONGITUDINAL ceea ce ma face sa dau raspunsul de mai sus "NU se poate"
|
|
|
16-07-09, 10:05
|
|
 Stage 5
|
Da am inteles eu oricum stiam de chestia asta ca nu prea se poate, dar persoana respectiva care mi-a zis de chestia asta, s-a referit ca motoru de 1.9D a fost pus si pe Solenza si e acelasi si pe pick-up, sa fie mai mare 1.9D ca un 1.6 de logan? dar chestia este ca cele transversale au alta constructie pentru cutia de viteze si asa ca e clar nu se poate era si de asteptat, dar am vrut sa-i demonstrez ca nu se poate. Ca ma tot inebunea la cap ca ar tre ssa mearga, evident sunt alte motoare, alta constructie, plus ca, s-ar putea ca Pick-up sa se rupa dreaq de tot  )
|
|
|
16-07-09, 13:23
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
GARANTAT incape in compartimentul motor  ...ca este foarte mult de munca, asta este partea a doua. Tu ai intrebat daca se poate, nu cat de greu este  ...
|
|
|
16-07-09, 13:37
|
|
 Stage 5
|
Deci sa inteleg ca se poate bun! Este normal ca la categoria "munca" montat, o sa fie greu dar asta nu ma intereseaza pe mine, omu vrea doar sa stie daca se poate sa stie ce sa faca, am sa-i spun sa incerce sa-si faca ce vrea sa-si faca  ) eu am vrut doar sa va intreb pe voi ca aveti Dacia si stiti cum este cu mofidicarile pe la ele. Oricum va multumesc mult! Numai bine!
|
|
|
16-07-09, 18:59
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by Thomas Everywhere
Deci sa inteleg ca se poate bun! Este normal ca la categoria "munca" montat, o sa fie greu dar asta nu ma intereseaza pe mine, omu vrea doar sa stie daca se poate sa stie ce sa faca, am sa-i spun sa incerce sa-si faca ce vrea sa-si faca  ) eu am vrut doar sa va intreb pe voi ca aveti Dacia si stiti cum este cu mofidicarile pe la ele. Oricum va multumesc mult! Numai bine!
|
pai ia gandeste-te asa...poti sa strecori un motor de 1.9 si in compartimentul motor de la Dacia 1310, care bineinteles este mult mai restrans decat la Logan
|
22-07-09, 15:17
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Un prieten are pe dacia 1310 un motor de Clio 1.4 de 80 de cai care e cam identic cu cel de logan, mai putin partea de injectie. Deci ar merge.
|
|
|