Nu stiu,exact, cum sa incep!!

Incep cu un salut calduros timisorenilor,c-am frig zilele astea, si celor care vor citi postul.
L-am denumit posibil ? / dorinte pe motiv ca voi primi ,macar, cateva raspunsuri la obiect si ca nu voi auzii : " nu ai ce face cu banii ? "
Trec la subiect .Posesor Dacia 1307 double cab 1,9 d 2006.Si urmeaza :
1 ) capitol posibil ? - a- posibilitate montare alte faruri in loc de " ranjetul lui Iliescu ? b- montare un motor m-ai silentios , dar aceeasi capacitate ? c- sa se potriveasca ,cu mici modificari , fete de usi Daewoo cielo ?
2 ) dorinte ( unde sper ca voi gasi si ajutor

) a- schimbare/ imbunatatire bord complet b- schimbare tapiterie complet c-montare alte lampi iluminare interior d -montare semnalizare pe oglinzi, ceva finut, gen led-uri e-schimbare fete de usi ( am vazut o gramada de poze pe net dar nu am gasit in oras/pe net ) f- aer cald pe geamuri laterale / la picioarele pasager spate
In mare atat deocamdata.
M-am uitat si pe alte forumuri,subiecte pentru asa ceva .Pe situl 4tuning am gait cele m-ai multe masini modificate si ma gandesc ca voi reusii sa dau peste cativa oameni care sa ma ajute.Singur nu vreau sa fac , nu le prea am cu finetea ( cititi rabdare)

Multumesc pentru un viitor ajutor !!!!
P.S. am uitat sa mentionez ca am fonoizolat interior portiere (ceva gen dynamat ), schimbat oglinzi, izolat podeaua, montat singur sistem audio-faruri ceata-proiectoare.