![]() |
posibil ? / dorinte
Nu stiu,exact, cum sa incep!!:D Incep cu un salut calduros timisorenilor,c-am frig zilele astea, si celor care vor citi postul.
L-am denumit posibil ? / dorinte pe motiv ca voi primi ,macar, cateva raspunsuri la obiect si ca nu voi auzii : " nu ai ce face cu banii ? " Trec la subiect .Posesor Dacia 1307 double cab 1,9 d 2006.Si urmeaza : 1 ) capitol posibil ? - a- posibilitate montare alte faruri in loc de " ranjetul lui Iliescu ? b- montare un motor m-ai silentios , dar aceeasi capacitate ? c- sa se potriveasca ,cu mici modificari , fete de usi Daewoo cielo ? 2 ) dorinte ( unde sper ca voi gasi si ajutor;) ) a- schimbare/ imbunatatire bord complet b- schimbare tapiterie complet c-montare alte lampi iluminare interior d -montare semnalizare pe oglinzi, ceva finut, gen led-uri e-schimbare fete de usi ( am vazut o gramada de poze pe net dar nu am gasit in oras/pe net ) f- aer cald pe geamuri laterale / la picioarele pasager spate In mare atat deocamdata. M-am uitat si pe alte forumuri,subiecte pentru asa ceva .Pe situl 4tuning am gait cele m-ai multe masini modificate si ma gandesc ca voi reusii sa dau peste cativa oameni care sa ma ajute.Singur nu vreau sa fac , nu le prea am cu finetea ( cititi rabdare) :lol: Multumesc pentru un viitor ajutor !!!! P.S. am uitat sa mentionez ca am fonoizolat interior portiere (ceva gen dynamat ), schimbat oglinzi, izolat podeaua, montat singur sistem audio-faruri ceata-proiectoare. |
Re: posibil ? / dorinte
motorul il poti inlocui relativ usor cu unul pe benzina de 1.8L 8v sau 16 depinde ce preferi!la partea cu caldura ce iti doreti tu e cam nasol,iar de restul finisajelor totu tine de mana si imaginatia ta!
|
Farurile le poti lasa asa, faci sticla clara la ele si pui un set de lupe Bi-xenon in ele...
|
Bogyciu : se confirma banuiala cu privire la faruri.
Dar cum ,si din ce sa le fac? |
Quote:
HADPETER, parca ii era id-ul. Iti poate confectiona o sticla, clara din plexiglass. |
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...orii-bord.html
Ia legatura cu baiatul de acolo, stiu ca el si-a facut sticle clare pe Dacie ultimul model... Tot in topicul ala la postul #3 ai sa vezi o poza cu un far de Dacie cu lupa bi-xenon in el, de care pomeneam. Lupele le gasesti intre 650 si 900 de lei (sunt toate una si aceeasi, dar fiecare firma are pretul ei). Cauta lupe pe sectinea BAZAR, la FIRME XENON. Mai mult de atat nu te pot ajuta :). Ca si investite ai sa ajungi undeva in 850-900 de lei, lupe+ sticle clare, dar iti garantez ca ai sa vezi pe unde mergi... |
Hm ! Frumos dar prea scump.Cu banii astia schimb m-ai multe la masina.Renunt la idee si pun Phillips Night Guide 55/ 60 w.
Pentru motor : sunt fan diesel ! La capitol iluminat interior as vrea sa pun asta( sper sa pot pune pozele). Nu reusesc ! Le am pe photobucket, dar nu m-ai stiu sa le postez pe site :D Iluminatul este o prioritate , asa ca dati-mi un electrician bun . As m-ai avea nevoie si de un tapiter.Cunoasteti ? |
|
"Iluminatul este o prioritate , asa ca dati-mi un electrician bun .
As m-ai avea nevoie si de un tapiter.Cunoasteti ? " Nimeni ,nimic? Macar o idee cum sa repar/ schimb plafoniera. Multumesc . |
8 Attachment(s)
:D sa vad daca apar pozele cu plafoniera pe care as dorii sa o montez
|
1 Attachment(s)
Banuiesc ca ai 2 plafoniere micute,una in stanga si una in dreapta. De ce sa te complici sa o montezi pe aceea mai mare cand poti sa montezi in cele care le ai deja pe masina 2 placute cu led-uri. Sunt foarte eficiente,nici nu-ti trebuie mai multa lumina in interior. E solutia cea mai simpla si sunt si ieftine, in jur de 15-30 de lei bucata.
|
Cred ca ajung la solutia cu led.Din cate vad se practica.La urmatorul salar imi iau si pentru pozitii si celelalte.
Inca ma macina deea cu schimbatul bordului. Am trimis mesaje la cei care le-au schimbat dar nici un raspuns.Am vazut pe forum ceva de bmw ursulet,opel,ford. Cat ar ajunge un bord complect si ce modificari trebuie facute la instalatii.Vreau sa-l schimb cu ceva m-ai frumos si, implicit, m-ai ergonomic la comenzi ( stergatoare , faruri, ceas, etc ) |
te complici mult cu bordul... vezi ca era un baiat care avea plasme de Dacie de vanzare... Te deranjeaza asa tare bordul tau?
|
1 Attachment(s)
In principiu, nu . Dar as vrea sa pun ,daca e posibil , alte comenzi pentru semnalizare/faruri / stergatoare.Ceva de genul Solenta .M-i se pare m-ai frumos + ca are loc pe bord sa-ti trantesti telefonul/ chei/orice altceva. Dar nu e batuta in cuie ideea.
|
de unde ai cumparat plafonierele alea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning