sa nu mi-o luati in nume de rau..dar cred ca cineva a avut un mcv si i-a pus fata de sandero...io pana acum nu am auzit la tv ca ar avea de gand asa ceva....acu nu stiu ...sunt incepator nu-mi sariti in cap
sa nu mi-o luati in nume de rau..dar cred ca cineva a avut un mcv si i-a pus fata de sandero...io pana acum nu am auzit la tv ca ar avea de gand asa ceva....acu nu stiu ...sunt incepator nu-mi sariti in cap
Quote:
Originally Posted by amphetamine
e a unui tip student la A.R. (din ce am auzit). e vorba de un simplu "transplant" de bot de sandero pe logan MCV.
Citeste mai bine de alta data. Este un simplu proiect...o idee, cum vrei s-o numesti
arata mult mai bine decat loganul MCV! felicitari proprietarului! pacat ca unora dintre noi, nu le place decat ceea ce au mai vazut si nu apreciaza schimbarea.
Mai da destept esti tu Speed4U. ALeXxuTzu a zis ca mai bine ii punea bot de Logan Facelift. Adica pe intelesul tau in loc de botul de Sandero mai bine punea bot de Logan Facelift. Adica sa fi facut exact un model deja existent in productia de serie.
1. Ok, o sa ma eSprim cum trebuie .
2. Daca erai mai atent postasem si pe prima pagina unde spuneam ca imi place ce a iesit, cu mici exceptii. Nu puteam posta in acelasi topic doua opinii contrare.
3. Rog un moderator sa stearga off-topicul de aici.