Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MITSUBISHI > Masina mea Mitsubishi

Reply

Thread Tools
Old 21-09-07, 10:27   #31
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
Default Re: Mitsubishi Eclipse GSX '97

Vama e 10% .
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 04-10-07, 20:33   #32
Transporter77

Stage 2

Transporter77's Avatar

Stie cineva care este valoare vamala din care se plateste 10% ? As vrea sa imi iau si eu un GSX dar din USA pt ca in europa nu se prea gaseste.
Transporter77 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-07, 15:12   #33
Transporter77

Stage 2

Transporter77's Avatar

DOGY@Style mai stii vreun eclipse gsx de vanzare ?
Transporter77 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-07, 00:20   #34
DOGY@Style

Stage 3

DOGY@Style's Avatar

Quote:
Originally Posted by Transporter77 View Post
DOGY@Style mai stii vreun eclipse gsx de vanzare ?
Imi pare rau...la fel cum au mai spus si altii..sunt destul de rare in europa..iar cele care se gasesc...sunt destul de scumpe..tinand cont ca mai toate sunt tunarite... Ca idee...singura care mai e inca in picioare e pe mibile.de...undeva pe la 14 mii...iar mai jos de 10 mii...io unu nu am mai vazut nimic...Tre sa fi si putin norocos ca sa gasesti masina asta la un pret bun...sa mearga si sa arate bine...pt a face ce vrei tu din ea. In ceea ce priveste achizitionarea din state...nu stiu ce sfat as pute sa dau...pt ca nu sunt prea in masura...pe mine personal..nu prea ma incanta...1.pt ca vezi masina doar in poze...nu si in realitate...2..pt ca nu stiu cat de rentabil e...pretu e ok..daca iei ofertele reale de pe net...si nu toate tepele de anunturi...dar la care tre sa mai adaugi transport...plus vama...plus inmatriculare. Credeti ca renteaza? Posibil...daca esti fanatic...ca si mine... si iubesti masina si modelu' asta...si preferi sa iti faci masina asa cum vrei tu cu 20 de mii..si sa te reprezinte...in loc sa iti iei o masina la 20 de mii... Mult succes tuturor celor care doresc sa cumpere un gsx... Profit de ocazie si fac o intrebare in speranta ca voi obtine niste raspunsuri sau sfaturi...care pot ajuta pe viitor. Caut o firma de tuning...care sa faca o lucrare de calitate...o mica reconditionare..daca pot spune asa...adica...sa scoate niste pete de rugina de sub masina...si sa tuneze masina asa cum vreau...culoare.. piese..si toate cele...astfel incat masina sa fie ca noua dupa ce iese de acolo...cu lookul skinbat :d. M-ar interesa niste detalii...si niste preturi estimative...la manopera...fara piesele care se vor schimba. Multumesc...bafta.
DOGY@Style is offline   Reply With Quote
Old 03-01-08, 16:05   #35
69NfS

Stage 1

69NfS's Avatar

Sper sa ma ajuti si pe mine cu un site sau cu niste informatii despre cum as putea sa gasesc elemente de tuning pt eclipsa mea Mersi anticipat
69NfS is offline   Reply With Quote
Old 25-01-08, 18:26   #36
DOGY@Style

Stage 3

DOGY@Style's Avatar

elemente de tuning...se gasesc cate vrei pe net...problema este sa le comanzi...pt ca nu multe firme trimit produsele in romania. ca sa iti faci o idee...poti intra pe http://www.eclipsecartuner.com .... gasesti cam tot ce vrei. Bodykituri...capote din carbon si aripi din fibra...gasesti pe www.visracing.com .... www.visionautodynamics.com ... Undate-uri la motor...gen turbo...evacuare....tobe...etc...iti recomand site-urile producatorilor deja cunoscuti... www.greddy.com .... www.apexi.com . Daca nimic din ce gasesti pe aici...nu te multumeste....incearca google...cateodata da rezultate! Numai bine...si sa ne arati ce ai facut cu eclipsa ta )..sa ne eclipsezi putin

Last edited by DOGY@Style; 25-01-08 at 18:29.
Old 26-01-08, 17:44   #37
69NfS

Stage 1

69NfS's Avatar

multumesc pt ajutor. Deocamdata astept sa o inmatriculez si pana atunci caut sper sa ma si apuc de ea
69NfS is offline   Reply With Quote
Old 07-08-08, 12:24   #38
jonny_racers

Stock

jonny_racers's Avatar

sal baietzi frumoasa discutzia am si eu un eclipse 99 numai k al meu e gs ce sa spun imi pare rau k nu am luat un gsx sau gst dar nu am gasit dar tot mai caut al tau e 4x4 permanent

DOGY@Style uite id meu de mess sa vb mai multe jonny_racers daca vrei sa il bagi merci

sal Dogy@Style eu am dat add la id tau dar nu ai aparut nu stiu de ce am lasat si mesaj bagal u pe al meu

Last edited by CJ-01-WOB; 24-09-08 at 20:18.
jonny_racers is offline   Reply With Quote
Old 28-09-08, 01:24   #39
DOGY@Style

Stage 3

DOGY@Style's Avatar

Salut... Revin pe forum dupa o lunga perioada de absenta. Din pacate intampin reale dificultati in realizarea proiectului pe care mi l-am propus. Pe langa faptul ca toate piese necesare trebuie importate din America...nu am gasit inca un service profesionist care sa aiba o mica experienta pe aceasta masina si sa poate realiza ce vreau...rezultatu final fiind o lucrare de calitate. Deaceea rog pe cei care ma pot ajuta in aceasta problema sa posteze parerile lor pe forum sau sa trimita pm. Multumesc.
Old 26-11-08, 19:38   #40
dan_eclipse4g63t

Stage 5

dan_eclipse4g63t's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
Originally Posted by DOGY@Style View Post
Salut... Revin pe forum dupa o lunga perioada de absenta. Din pacate intampin reale dificultati in realizarea proiectului pe care mi l-am propus. Pe langa faptul ca toate piese necesare trebuie importate din America...nu am gasit inca un service profesionist care sa aiba o mica experienta pe aceasta masina si sa poate realiza ce vreau...rezultatu final fiind o lucrare de calitate. Deaceea rog pe cei care ma pot ajuta in aceasta problema sa posteze parerile lor pe forum sau sa trimita pm. Multumesc.
SAL.PRIETENE.
DACA ESTI INTERESAT,S-AR PUTEA SA TE AJUT IN PRIVINTA PIESELOR DIN STATE.
ACUM DEPINDE SI CE AI DORII DE ACOLO SI CE SUMA POTI SA INVESTESTI IN MASINA.ASTEPT UN TEL.LA 0751055650
MAI VB.
dan_eclipse4g63t is offline   Reply With Quote
Old 08-01-09, 14:10   #41
Eclipse_GS

Stock

Eclipse_GS's Avatar

cat te-a costat masina...cu tot ?
Eclipse_GS is offline   Reply With Quote
Old 31-05-09, 22:05   #42
fan3vl

Stage 1

fan3vl's Avatar

frumoasa masina

kilometri multi fara incidente
fan3vl is offline   Reply With Quote
Old 01-06-09, 21:41   #43
fan3vl

Stage 1

fan3vl's Avatar

FRUMOASA MASINA
fan3vl is offline   Reply With Quote
Old 21-06-09, 09:02   #44
sirsq

Stage 2

sirsq's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Arata ma magarule la lume, ca masina sufera transformari
sirsq is offline   Reply With Quote
Old 04-08-09, 14:32   #45
tarnafes

Stage 5

tarnafes's Avatar

Member of:
[Nissan]

Sper ca nu de masina asta am citit in ziar azi !
tarnafes is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -