Salutare iubitori de masini.Aceasta este masina mea de curand.Urmeaza sa o modific radical,atat motor cat si estetic.De moment am schimbat farurile.Partea din spate o sa arate ca la eclipse nu cum arata acum.Din pacate nu am timp sa ma apuc de ea inca deoarece am mult de lucru,insa sper ca vara asta sa nu treaca fara sa o termin.Pentru cei care stiu ii rog sa ma ajute cu surse de unde sa cumpar piese.In special sua ca sunt mai ieftine.
Salutare iubitori de masini.Aceasta este masina mea de curand.Urmeaza sa o modific radical,atat motor cat si estetic.De moment am schimbat farurile.Partea din spate o sa arate ca la eclipse nu cum arata acum.Din pacate nu am timp sa ma apuc de ea inca deoarece am mult de lucru,insa sper ca vara asta sa nu treaca fara sa o termin.Pentru cei care stiu ii rog sa ma ajute cu surse de unde sa cumpar piese.In special sua ca sunt mai ieftine.
Salut..ce se zic in momentu de fatza te invidiez de mor..de unde ai gasit un GSX? am si eu un 2G GS Eclipse nu Talon dar na..diferenta e doar estetica..lasa un id poate ne mai auzim in leg cu masina sau uite asta e al meu: w0lf_tuner sa o stapanesti sanatos..e prea tare motoru si mai ales ca e 4x4
A inceput munca in sfarsit si pe masina mea.
Am inceput cu vopsit si urmeaza interior complet din piele, jantele vopsite si compartimentul motor aranjat.
si in paralel lucram si pe cel rosu