Salut,
Miam luat 3000GT-ul vara asta, imi placea foarte mult modelul, o doream si pana la urma am ajuns sa si fiu la volanul ei....partea rea e k nu e modelul VR4, insa motorul aspirat de 3L V6 24v ma multumeste!
mersi mult baieti....da mia placut si mult faptul k este o masina rara... chiar as vrea sa mai cunosc persoane kre au 3000GT/GTO in romania! Vara asta am montat de la srz.ro admisia si sper curand sa cumpar serpisorii si poate sa o mai cobor cativa centimetrii! as vrea (ca si toti) sa mai castig cativa caluti dak se poate....sa vad de unde ii mai gasesc!
mersi mult baieti....da mia placut si mult faptul k este o masina rara... chiar as vrea sa mai cunosc persoane kre au 3000GT/GTO in romania! Vara asta am montat de la srz.ro admisia si sper curand sa cumpar serpisorii si poate sa o mai cobor cativa centimetrii! as vrea (ca si toti) sa mai castig cativa caluti dak se poate....sa vad de unde ii mai gasesc!
bravo man.o alegere tare.
cu,calutii se rezolva,dar sant pretentiosi vor sa fie platiti
bafta la proiect.
foarte tare modelul,sunt curios cum trage una aspirata,am avut si eu un 3000gt,era vr4 si era foarte rapida,i-am scos doar catalizatoarele,avea 3,si am fost supermultumit de ea cat am tinut-o
are cutie in 5 sau in 6 trepte?
mecanica e foarte buna pe masina,trebuie sa ai grija la presiunea de ulei,daca scade,ia direct pompa de ulei noua
felicitari pentru achizitie,si acum plang dupa vr4,dar era greu cu inscrierea ei,masina era 1997 sde america si costa taxa 5500 euro acum 2 ani
salut,
mersi... tu ai fost mai norocos sa ai un VR4! si eu sunt foarte multumit de masina, insa as fi preferat dak era manuala...masina e automata!
planul meu era sa aduc in romania un vr4 insa datorita taxelor foarte mari se pare k visul meu e mai departe de a se indeplinii.... asa k a trebuit sa imi modific putin planul.....acum as vrea sa aduc un VR4 numai pt motor...tractiunea 4x4 si cutia de viteze, pe kre le voi monta pe modelul meu SL.....poate asa as scapa de taxe.
acum tu c masina mai ai?!
salut,
mersi... tu ai fost mai norocos sa ai un VR4! si eu sunt foarte multumit de masina, insa as fi preferat dak era manuala...masina e automata!
planul meu era sa aduc in romania un vr4 insa datorita taxelor foarte mari se pare k visul meu e mai departe de a se indeplinii.... asa k a trebuit sa imi modific putin planul.....acum as vrea sa aduc un VR4 numai pt motor...tractiunea 4x4 si cutia de viteze, pe kre le voi monta pe modelul meu SL.....poate asa as scapa de taxe.
acum tu c masina mai ai?!
vezi ca e chinu dracu sa faci 4x4 dintr-un sl, nu e chiar plug'n play.
si ca sa fie totu' brici, ia-i un motor 6g74 3.5 v6 24valve 208cp. super cuplu in turatii joase, o sa rupi asfaltul. modificarea nu e grea, gasesti 50 de tutoriale pe net, de la lume care a facut asa ceva. spor!