Quote:
|
Originally Posted by stealth r/t tt
masina ta daca o faci turbo va fi foarte tare - imi place tare mult cum arata. ai cautat si tu pe google- sunt afara f multi innebuniti dupa masina asta, iar Turbo sa stii ca daca bagi putini bani in ea o sa fii pe val. Nu cred ca nu gasesti una Turbo lovita sau fara acte pe la noi. DSM parca asa le spune nu?
Piese pentru ea gasesti f multe, si ieftine vb de turbo. Cauta un motor cu transmisie cu tot - parca la ea e 4x4 turbo?
|
Salut
multam pentru aprecieri, eu am fost vrajit de masina asta,
initial am avut una din state cu numere de america,(acum o tin ptr piese) dar nu era turbo

si este facuta de Diamond USA iar in cartea ei tehnica apare si modelul turbo si 4x4, dar cele europene nu au asa ceva,
dar eu am ramas si acum mai mult decat incantat de forma si senzatiile pe care le ai cu atat ce poate ea (si cam poate bine, binenteles nu ne punem cu alte scule superi tari

), am cautat in Germania si nu am gasit decat o singura masina la vanzare din 100 care avea turbo

si binenteles ca pretul era mare,
m-am interesat si pe net in state si sunt kit-uri de turbo pentru ea, dar inca nu stiu cam cat ar costa.