Intrebarea aceasta mi-a pus-o Andrei Tentean acum cateva saptamani,el fiind intrebat la randul sau de cel care a vandut pistoanele lui Racing Nimick.
I-am raspuns ca pistoanele au semn FWD si am verificat si dezaxarea(pistoanele pe care le montez acum pe masina nu au dezaxare

).
Consider ca aceste vorbe sunt lansate de Racing Nimick un om care nu stie meserie nici cat cainele meu si care mi-a vandut piese neconforme care mi-au spart blocul motor(Racing Nimick nu mi-a dat garantie la piesele aduse).
Cei care sunt din bransa stiu despre ce este vorba.
Recunosc ca am facut o greseala care la urma urmei eu o suport integral ptr.ca nu am masurat toate pistoanele,dar asta nu inseamna ca le-am montat incorect si ca Racing Nimick este absolvit de orice vina.Corect ar fi fost sa ajute clientul care a cheltuit 10000euro la el in magazin,nu sa se comporte ca un tarabagiu cu raspundere limitata.
Timpul o sa scoata in evidenta calitatile fiecaruia(rog frumos pe cei care nu au atins un anume nivel,fara suparare,sa se gandeasca cu seriozitate inainte de a posta,cel putin aici,inca o data,fara suparare)