Salut and btw La multi ani ...
Telecomanda de la alarma arta bine dar seamana de bmw^^
Ledurile arata super bine numai eu am avut cam experienta proasta cu ele ma refer la calitatea fabricatiei ori mi se ardeau detot sau cate va leduri de pe placa nu mai mergeau... sper sa ai mai multa bafta cu ale tale.
Dockingu de Iphone in masina este o ideie faina ai rezolvat-o usor pun in attachment poza unui prieten de al meu din forum w202 din germania dar clar mult mai multa munca si eu as vrea asaceva dar am cotiera aia mare care se deschide.
Si cana electrica genial
maiales pe frigu asta ....
privind rama ta chromata hmm sincer nu am intalnat asaceva doar la cele neoriginale dar ce poti sa incerci este sa ii faci un polish din nou sa fie boboc si sa folosesti Versiegler nush cum se zice pe romana dar iti explic ce face e unfel de solutie cu ceara etc care ii da un strat de protectie si btw daca e la rama asa cu rugina asa se poata ca la tine in jud ca se da cu multa sare ... sa ai grija sa mergi mai des la spalat masina in carwashuri automate si cu obtiunea sa tio spele si dedesupt sa nu se depuna sare undeva ...
Cya numai bine si sper sa rezolvi problema o sa revin si eu cu ceva updaturi la a mea.