Revin cu inca niste poze dupa ce i-am facut o baie in rest i-am luat si niste bujii noi si filtru de aer, sper sa nu fiu nevoit sa schimb sonda...ca e putin mai scumpa.
Am fost cu ea la service si mi-au spus ca e catalizatoru.Am doua variante...fie cu pile la rar, fie sa-l schimb.Am comandat unu universal...mult mai ieftin decat unul original...si o sa incerc sa-l adaptez.Daca nu merge nici asa...imi caut pile :P.
Am fost cu ea la service si mi-au spus ca e catalizatoru.Am doua variante...fie cu pile la rar, fie sa-l schimb.Am comandat unu universal...mult mai ieftin decat unul original...si o sa incerc sa-l adaptez.Daca nu merge nici asa...imi caut pile :P.
sfatul meu...........cauta pile tata va iesi mai bine asa yo tre sa ma duc cu a mea marti la RAR si am vb cu cineva 200lei si nici nu ma duc sa stau la coada ma suna cand sunt gata actele si asta e
Ar fi fost si asta o solutie, dar am preferat sa gandesc pe termen lung, peste doi ani din nou spaga? Nu se stie ce-o sa mai fie pana at...sper ca o sa tin catalizatorul asta cat mai mult.