Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HONDA - ACURA > Masina mea Honda - Acura

Reply

Thread Tools
Old 27-03-04, 10:24   #1
B12ZMD

Stage 5

offtopic: \"akimoto+VTEC inside\" ma face sa ma gandesc la o masina japoneza pur sange! Deci, nu esti prea departe de \"cox forever\"
B12ZMD is offline   Reply With Quote
Old 27-03-04, 12:33   #2
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

\"vtec inside\" e mai mult un deziderat pentru mine, dar ma multumesc cu ce am....deocamdata
fazele de genul \"cocs forevar\", \"bah fraiere te dai la mine ?\", \"esti ciumeg ? hai sa ne dam\", \"hai sa vedem care descaltza mai repede janta\" si altele, iti vor trece peste cativa ani...
akimoto is offline   Reply With Quote
Old 27-03-04, 12:42   #3
synkro

Stage 5

synkro's Avatar

akimoto esti sigur ca exista fazele de genul \"bah fraiere te dai la mine ?\", \"esti ciumeg ? hai sa ne dam\", \"hai sa vedem care descaltza mai repede janta\" exista ?!
...te asigur ca nu...cel putin in cazul lui ZMD.
din curiozitate te intreb tie tiau trecut \"fazele\"? daca da inseamna ca faci asta de ceva vreme...nu..?!

nu e cazul sa va certati intre voi pt gheorghe asta..
synkro is offline   Reply With Quote
Old 27-03-04, 12:50   #4
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Nu e cazu sa se certe intre ei si, pentru a enspe mia oara o spun: OFF TOPIC AIUREAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 27-03-04, 15:19   #5
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

Gabi.... cu tot respectul, daca tot am inceput discutia lasa-ne s-o si terminam....ce sa facem acu ? sa ne mutam cu discutia in alt thread ? sa ne dam esemesuri ?...spune fiecare ce are de spus si gata....promit ca n-o sa curga sange

synkro.... da, exista fazele alea, sunt caracteristice baietasilor din \"spatele blocului\" care primesc de la parinti, la implinirea celor optsprezece anisori, cate un ursuletz obosit(316-318 de regula) si incep sa-l cocseze printre alei pana reusesc sa deranjeze pe toata lumea si sa se faca remarcati......evident ca, daca drumul le permite o viteza de, sa zicem 80km/h, ei vor parcurge aceasta portiune de drum cu viteza a ll-a in, sa zicem, 6000 de ture.....in asa fel incat sa fie vazuti si auziti de evribadi....
e, acestia sunt cei de la care tre' sa te astepti la fazele exemplificate......cu timpul insa, copilasii astia se maturizeaza si ajung sa-si dea seama ca nu este 100% sanatos ceea ce fac
Old 27-03-04, 15:26   #6
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Asta a sunat ca o vorba batraneasca, scoasa de un bunicutz carunt care stie cum merge treaba cu viata asta de 2 lei... Akimoto, daca tu le sti pe toate, foarte bine... Dar cine esti tu de fapt sa judeci pe altii cine sunt si ce fac ??? Nu ii cunosti, nu te cunosc. Asa ca lasa remarcile astea cu \"jmecherii\" de cartier si alte prostii...

Tu zici de copilasii astia, dar din ceea ce spui tu, parca nu ai fi decat un pustan care se vrea mare intelept.
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 27-03-04, 16:48   #7
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

nu cred ca este vreunul care sa nu fi vazut astfel de faze, poate cu exceptia celor care.....le fac chiar ei
e dreptul voastru sa nu fiti de acord cu mine

eu am impresia ca pe acest forum s-a format o bisericuta in care toti va sustineti unul pe altul, chiar daca nu aveti dreptate
in cazul in care apare un membru nou si isi expune parerea.... care poate deranjeaza pe vreun \"membru cu vechime\", acesta sare ca ars si incepe sa se bata cu pumnii-n piept....pai cum e posibil sa-mi spui tu mie ? MIE ? pai io am sute, mii, milioane de post-uri pe forumul asta, mai baiatule ! auzi dom'le, sa-MI spuna MIE ca n-am dreptate ! sa MA contrazica pe MINE ?!.......in acest moment incep sa-i vina ajutoarele, de asemenea \"cu vechime\", si incep sa-l certe pe bietul om ca si-a expus parerea....acesta intr-un final va ajunge sa creada ca totusi el a gresit si va trece de partea \"vechilor\"
din punctul meu de vedere, puteti sa aveti sute de mii de posturi si sute de ani de vechime pe forum......ca deranjeaza sau nu, io imi spoon parerea
Old 27-03-04, 17:26   #8
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

Akimoto, ai perfecta dreptate sa-ti spui punctul de vedere. Jos palaria ca nu iei in seama niste atacuri uneori prea subiective.
scuze de off-topic
~On-topic - nici eu nu-l agreez pe Andreiutzul asta. Si-a luat lumea-n cap. De multe ori m-am intrebat cum e acasa cu familia lui. Mi-am raspuns ca ceea ce vedem noi este o masca menita sa scoata bani - COMERCIALA
Old 27-03-04, 17:38   #9
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

hmmm nu cred ca e chiar asha...
chiar daca am vechime pe forum, yo unu in certurile astea nu ma prea bag... deoarce \"n-am fost acolo\"
nu vechimea de pe forum te face mai priceput intr-ale motoarelor...

offtopic
Quote:
Originally Posted by \"akimoto\"
spoon parerea
tat eshti honda mah
Old 27-03-04, 22:20   #10
bxxlom

Stage 3

bxxlom's Avatar

frate akimoto e bine ca ai observat ca suntem toti o bisericuta .....eu i-as spune un club...... asta nu iti da de gandit nimic ? atunci iti spun eu ...........noi suntem destul de uniti!! si asta este destul de bine zic eu!
Cred ca daca ai dreptate ti se va da dreptate!
Si totusi k sa intri in clubul nostru vino sa ne cunosti in H vineri sambata duminica si poate si o alta zi in timpul saptamanii (mai ales in vacante si concedii ) enjoy!
Daca nu te asculta nimeni fa scandal .........si daca nici atunci nu te va asculta nimeni .....provoaca pe cineva ! ))))))) WAS A JOKE !
numai bine..........
Old 27-03-04, 22:45   #11
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

man..akimoto..ii din timisoara ..pt cei care..nul cunosc ..este baiatul cu honda ..aia prelude..frumoasa ..este un tip ..de treaba..
catalin rs4 is offline   Reply With Quote
Old 27-03-04, 23:06   #12
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

bun asha, mersi de recomandare...
are intr-adevar un spirit analitic si obiectiv
devine unul din reprezentantii din timisoara, sa ne spuna ce forum vrea sa modereze, e ok
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 27-03-04, 23:37   #13
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

Quote:
Originally Posted by \"catalin rs4\"
man..akimoto..ii din timisoara ..pt cei care..nul cunosc ..este baiatul cu honda ..aia prelude..frumoasa ..este un tip ..de treaba..
bah...tu nu poti sa taci ? tre' sa stie lumea ce masina am ca sa-mi obtin un strop de respect, un pic de atentie pentru parerile mele ? aici se vine cu recomandari, se dau gradele in functie de ce masina ai ??? not fair
Old 27-03-04, 23:39   #14
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Imi pare bine pentru el si presupun ca e baiat de treaba, mai ales ca e hondar . Dar prea este critic si cu ochii larg deschisi la tot ce misca, parca ar fi un securist !!!

Glumeam, bineinteles, dar ne petrecem atatea ore pe acest forum ca sa ne simtim bine, nu sa fim criticati sau controlati de altii.

Numai bine ! Traiasca Hondarii !!!
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 28-03-04, 00:00   #15
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"akimoto\"
Quote:
Originally Posted by \"catalin rs4\"
bah...tu nu poti sa taci ? tre' sa stie lumea ce masina am ca sa-mi obtin un strop de respect, un pic de atentie pentru parerile mele ? aici se vine cu recomandari, se dau gradele in functie de ce masina ai ??? not fair
carei problema..??nu te inteleg??de ce sari asa??..ce are masina cu gradele??pe bune ca nu te inteleg....parca tiam dat in cap...ca leam zis la baieti..ce masina..ai..culmea... nu vad cu ce am gresit..doar..suntem pe un forum de masini...

- Copyright 2025 4Tuning -