Salutare!
Vorbesc in calitate de posesor de Honda Civic EJ9, 1.4 cmc, e printre ultimele modele de EJ9 fabricate. Masina am cumparat-o din Germania pentru naveta la lucru (150 km zilnic). Am cuparat masina la 134.000km (reali, cu carte service) si acum am undeva la 165.000km, in tot acest timp nu am avut probleme majore la motor. Din Septembrie, anul trecut, pana in momentul de fata am schimbat urmatoarele: filtru aer, ulei, filtru ulei, filtru polen, service clima, bujii, sonda labmda (dintr-o prostie), franele fata si bateria (manopera gratuita, m-au ajutat colegii). Am facut 4 drumuri, tur-retur, Germania-Romania fara probleme. Este un model reusit (de restul modelelor de la Honda nu vorbesc pentru ca nu le cunosc), singurul dezavantaj este suspensia care, dupa mine, e rigida. Colegii, care sunt mecanici, mi-au recomandat aceasta marca. Detin di un BMW e46 318i, an 2003 de care sunt foarte dezamagit, deja am probleme la motor, asta dupa ce am investit o suma mare de bani in masina. Incerc sa scap de BMW si voi mai cumpara o Honda Civic dar generatia a 7a. Nu am stat cu Civic-ul in service-uri, toate cunostintele mele care au avut sau inca detin acest model sunt foarte multumite si spun acelasi lucru: motorul de Honda nu are moarte. Personal, recomand Honda Civic! O zi/seara faina sa ai.