Salut! Dupa luni si luni de cautari, acum 2 zile am devenit posesorul unui Civic EK4 nascut in 1998. Masina a fost cumparata si adusa personal din Ungaria, are 250000 km la bord si deocamdata nu a aparut nicio surpriza. Am avut ceva batai de cap cu cumparea masinii, proprietarul era in varsta(masina era folosita de fiul sau care plecase din tara), raspundea greu la telefon, la inceput nu a prea avut incredere in mine auzind ca sunt roman, ma tot amana de pe o zi pe alta, etc.. Din cate se pare, fostul/fostii proprietar(i) au avut mare grija de masina. Am primit factura (din 9
, carte service(98-03) si apoi un caiet in care apar toate schimburile de ulei si tot ce s-a mai pus pe masina(nu cred ca e "masluit"), 2 chei +cea rosie, etc. Sambata am facut putina curatenie,am inlocuit casetofonul, am schimbat uleiul si filtrul(ENEOS 10W40) si am mai "studiat"/admirat masina.
Intrebari:
-ce ar putea fi ledul rosu din stanga volanului?
Ce imi place la masina:
-MOTORULDrool
-jantele Vti blades
-lip-urile
Ce nu imi place la masina:
-farurile
-stopurile(imi place cum arata pe masina, dar nu ma prea imi plac cu led-urile)
Ce voi face cat mai curand la masina:
-inmatricularea(sper sa vand repede eg-ul ca sa am si bani pentru asta)
-trebuie sa schimb bucsele de la bratele de sus si in rest directia e ok
-ulei cutie, filtru benzina, etc
Planuri de viitor:
-alte jante pentru vara
-evacuare(visez la ceva skunk2)
-alta suspensie(are reglabile Ta-Technix mi se par moi, oricum din cauza greutatii motorului nu poti sa le lasi maxim, daca te gandesti ca suspensia asta se pune si pe eg3/ej9 care sunt cu 100 kg mai usoare pare de inteles)