nu prea e mare miscare la hondari...am reusit sa reconditionez sistemul de franare. adica discuri placute in spate garnituri pistonase....in mare sistemul frane e nou uleiul scimbat filtre abs tot mecannic masina e OK. estetic.... am pus pe buson folie carbon negru...in 18 bag masina la vopsit astept cu nerabdare
am ceva crema polis de la sonax...oare ma ajuta sai dau putina stralucire la partea din fata?...nu prea sunt zgarieturi...putin luciu as dori. sfaturi?
o sa dau cu sonax,o sa incep pe bara si daca vad vreo diferenta o sa dau pe toata masina. sper sa iasa bine. dupa ce termin va urma o sesiune de photo profi. pentru alte intrebari sunt on
masina a fost manual dat cu sonax . cu carpa de bumbac am asternut crema pe masina am lasat 5 min si apoi frecat pana la obosirea bratelor . rezultatul este excelent. poze dupa ce gasesc cablul de date
ar mai fi maruntisuri.....maine vreau sa ma apuc de stergatoare....apoi 2-3 stickere si un parasolar ca am un punct crapat si nu vreu sa se vada,apoi o interventie de curatenie la interior spalat tot dat cu creme etc etc. sapt viitoare masina merge la reglat ( tacheti cam bat ) reglat directie,si apoi marele test R.A.R . ceva sfaturi cum sa ma duc la Rar?