Salut , de câteva săptămâni sunt mândrul posesor al unui EG3 , îmi doresc această maşină de mai bine de 3 ani şi în sfârşit am pus mâna pe buburuza asta . Este un EG3 din '93 , are aproape 270.000 km , singura ei dotare cred că este doar rugina
. Nu prezintă nici un fel de dotări , eu îmi doream să aibe măcar trapă şi geamuri electrice , dar nah , e bună şi aşa . Estetic nu arată ea cine ştie ce , urmează vara asta sau următoarea să fie vopsită total . Ca parte tehnică, maşina merge foarte bine ţinând cont de numărul mare de kilometri . Problemele care le-am găsit până acum ar fi : Aripa stânga faţa a fost strâmbă şi un meseriaş a chituito cu lopata , oglinda dreapta este crăpată , nu indică apa şi benzina (dacă ştie cineva care ar putea fi problema îl rog să posteze) are puţină rugină la aripile din spate şi pe haion ca majoritatea eg'urilor . În viitor mă gândesc la un swap d16z6 sau b16a2 dar depinde câte fonduri voi avea... Oglinzi Spoon style , semnalizări portocalii , să o las mai jos (40/40 sau 30/30 nu sunt sigur cu care ar arăta mai bine) şi un lip de VTI . Şi cam asta ar fi maşina mea . Mâine urmează să montez un set de jante pe 14' , mai revin cu poze . Eu am cumpărat maşina aceasta să o pregătesc pentru când îmi iau carnetul , asta ar fi prin iulie anul viitor . Vă doresc la toţi drumuri bune şi numai bine .