11-02-11, 14:54
|
|
Honda Driver
Stage 2
Member of: [Honda]
|
Re: '95 - Prelude-SI JDM, BB1 4WS, 2.2Vtec, Milano Red
Quote:
Originally Posted by !41!
Stiu ca toti aveti microbul JDM la Honda dar mie -mi plac mai mult jantele alea mari dinainte. Prelude e un coupe pana la urma nu Civic sau CRX de liniutze.
Oricum foarte bine arata masina orice-i faci
|
da, cele pe 18 arata pe masina de mori, totusi cu Rota e mai pura...si multumesc!
|
|
|
11-02-11, 14:55
|
|
Honda Driver
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by sergiu_evo
frumos frumos si jantele sunt blana.bafta la modificarile ce ti le-ai propus
|
multumesc mult!
|
|
|
11-02-11, 15:23
|
|
Honda Driver
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by ionut_50
haaaaaaaaaaa....cum ai ajuns la REAL CU 2 MASINI?????????
|
E in unirea si probabil acolo tine Prelude-ul la adapost cand e urat afara.
da...o mai refigiez uneori...cand ninge...
|
|
|
01-04-11, 11:27
|
|
Honda Driver
Stage 2
|
Daca tot a venit primavara...ca un hondar gospodar...m-am apucat de revizia de primavara...din pacate tot ceea ce am reusit sa fac a fost inca o reglare de directie(a 3-a oara consecutiv)...da 4ws...Romania...dupa care m-am lasat purtat iar de farmecele gripei asa ca avand destul timp la dispozitie si neputand sa ma ating de masina, m-am atins de poze...am demontat si silencer-ul din finala si am readus Jihad-ul pe strazile din Brasov dar pt scurt timp, nu am rezistat mult cu plafonul in cap...
|
01-04-11, 11:34
|
|
Stage 4
|
foarte frumos ,sper sa reusesc sa i fac si eu poze cat de curand
|
|
|
04-04-11, 22:38
|
|
Honda Driver
Stage 2
|
merci, eu sper sa reusim sa le facem poze impreuna cat de curand, asa putin contrast...
|
|
|
16-08-11, 03:10
|
|
Stage 1
|
Actualmente Preludul arata asa:
volanta usurata Fidanza,
ambreiaj Exedy stage 3,
discuri Bremtec,
AEM version2 induction kit,
bujiile - NGK Iridium
fise Magnecor KV85
suspensie Tein si H&R
Foarte frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos Observ ca ai adus la ea multiple imbunatatirii in privinta performantei...ti-as fi foarte recunoscator daca mi-ai spune de unde ai achizionat toate cele enumerate mai sus...ma intereseaza foarte mult si din pacate am tot cautat si nu am gasit aceste elemente.Te rog acest lucru pt ca am de ales intre Civic si Prelude...si sincer nu as renunta la Prelude din cauza acestor piese...si apropo...suspensia este reglabila?
|
|
|
16-08-11, 12:56
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by romeo.wrc
Actualmente Preludul arata asa:
volanta usurata Fidanza,
ambreiaj Exedy stage 3,
discuri Bremtec,
AEM version2 induction kit,
bujiile - NGK Iridium
fise Magnecor KV85
suspensie Tein si H&R
Foarte frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos Observ ca ai adus la ea multiple imbunatatirii in privinta performantei...ti-as fi foarte recunoscator daca mi-ai spune de unde ai achizionat toate cele enumerate mai sus...ma intereseaza foarte mult si din pacate am tot cautat si nu am gasit aceste elemente.Te rog acest lucru pt ca am de ales intre Civic si Prelude...si sincer nu as renunta la Prelude din cauza acestor piese...si apropo...suspensia este reglabila?
|
acelasi lucruri le gasesti si pt civic si prelude!!!!pe ebey sau america!!!acum u hotaresti!!!
|
|
|
23-08-11, 19:18
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by cata.tatuc
acelasi lucruri le gasesti si pt civic si prelude!!!!pe ebey sau america!!!acum u hotaresti!!!
|
Mi-a mai propus cineva varianta cu ebey-ul...voi mai cauta prin magazinele specializate si daca nu voi gasi nimica...ramane valabila varianta cu ebey-ul...oricum ms Cata
|
|
|
23-08-11, 19:40
|
|
Honda Driver
Stage 2
|
Scuze ca raspund asa tarziu, recomand cu caldura ebay-ul dar nu orice produs, in general gasesti de toate pt toti dar trebuie sa ai grija ce si de la cine cumperi. Magazinele de specialitate pun produse pe ebay ba chiar ai si preturi mai mici daca cumperi online... Sincer pt eg gasesti mult mai multe si mai diversificate dar nici cu lude nu stai rau...gasesti tot, bani sa fie...
|
|
|
13-10-11, 22:09
|
|
Stock
|
salut, daca nu te superi, cat consuma?
|
|
|
16-10-11, 18:20
|
|
Stage 1
|
In cele din urma am renuntat la ideea cu Prelude-ul din cauza gamei foarte restransa a pieselor(in special in privinta amortizoarelor reglabile care nu se fabrica pt ea)si am achizitionat un Civic 1.6 Esi...am ramas profund inpresionat de felul cum merge si de puterea pe care o dezvolta relativ repede ...si sunt multumit pt ca am o gama mult mai larga de piese la dispozitie pt ea...vorba ta...daca sunt bani,exista orice
|
|
|
16-10-11, 19:43
|
|
Stage 4
|
Nu ai stiut unde sa cauti, sau nu ai cautat indeajuns
|
|
|
17-10-11, 00:04
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Honda]
|
romeo.wrc deschide un thread la "masina mea Honda" si prezinta civicul. Sunt sigur ca multi vor sa -l vada
Daca vrei sa te sfatuiesti cu posesorii de Honda sau cauti ceva piese deschide thread la sectiunea corespunzatoare . Nu ai sanse mari sa gasesti ce vrei scriind aici unde prezinta Calin un model Prelude
La Prelude e precum zice sakerut , gasesti ce vrei daca stii unde sa cauti.
Last edited by !41!; 17-10-11 at 00:09.
|
|
|
|
|