Buna ziua !! La multi ani tuturor !! Fie ca noul an sa va gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa va rezerve cele mai inalte realizari !! Fiind foarte ocupat cu examenele de competenta si cu invatatura, am cam ramas in urma cu postarile, de aceea m-am gandit sa fac azi un bilant al anului 2012 . 2012 a fost cel mai bun an al meu in raliu de pana acum, mi-a adus cele mai multe cupe dar cel mai important este ca mi le-a adus pe cele mai valoroase . Anul acesta am participat la 3 campionate: campionatul judetean de Rally Sprint, campionatul regional de Rally Sprint VSS Arad si la campionatul de VTM de la Alba. Voi rezuma toate concursurile la care am participat anul acesta si pozitia pe care am ocupato.
Campionatul Judetean de Rally Sprint Satu Mare:
Etapa I Rally Sprint Satu Mare: Locul 1 cat. 1500-2000cmc.
Locul 2 cat.OPEN (locul 1 fiind un BMW 4.4 V
+ record de pista
Etapa II Rally Sprint Satu Mare: Locul 1 cat. 1500-2000cmc.
Locul 1 cat. OPEN
+ record de pista
Etapa III Rally Sprint Satu Mare: Locul 1 cat. 1500-2000cmc.
Locul 1 cat. OPEN
+ record de pista
Etapa IV Rally Sprint Satu Mare: Locul 1 cat. 1500-2000cmc.
Locul 1 cat. OPEN
+ record de pista
Etapa V Rally Sprint Satu Mare: Locul 1 cat. 1500-2000cmc + record de pista
In cadrul categoriei OPEN nu am reusit sa punctez sin cauza unor defectiuni la delcoul masinii.
Finala Campionatului Judetean: Campion al cateogriei ON2 (1500-2000cmc)
Campion al categoriei OPEN
Campionatul Regional de Rally Sprint VSS Arad:
Etapa III: Locul 1 Juniori
Etapa IV: Locul 2 Juniori
Campionatul de Viteza in Coasta Alba Iulia:
Cupa Alba Motor Challenge: Locul 1 Juniori
Locul 1 OPEN
+ record traseu ( traseul fiind Straja)
Cupa Antel- Berghing: Locul 1 Juniori
Locul 1 OPEN
+ record traseu (traseul fiind Berghing)
Campionatul de Viteza in Coasta Alba Iulia, a fost cel mai puternic campionat la care am participat eu. Am obtinut rezultate deosebite avand in vedere masinile care s-au alineat la start : Citroen C2 S1600, multe Clio RS, BMW E30 2.8, Mitsubishi Colt, si multe altele.
Pe langa aceste campionate am participat si in campionatul european de orientare cu masina sponsorului meu , un Ford Ka 1300cmc, cu care am obtinut locul 3, fiind la prima participare la asemenea concursuri.
Voi atasa o imagine cu toate cupele stranse de-alungul celor 3 ani de raliu. Daca am uitat unele competitii la care am participat anul acesta, voi revenii cu informatii.
Vreau sa le multumesc intai, parintilor care imi sunt alaturi, si fara de care eu nu as putea participa la asemenea concursuri, ei mai ajuta si ei ma sustin si sponsorilor Ger-Bog, care imi fac schimbul de anvelope si Olimpia Online care mi-a oferit o masina sa particip la Campionatul European-Central de orientare.