la laudat frateeee
v'a prezint si eu masina de cand am luato si pana in prezent.honda civic eg3 d13a2 motor de 1.3 16V 55kw 75cp cumparata stock cu mici modificari masina.pot spune ca a fost dragoste la prima vedere cum probabil a fost la toti posesorii de civicuri hatch.eu unu sunt super multumit de ea consum mai putin ca o dacie am facut un drum grecia romania si intors cu consum pe autostrada de 8 mers 140 150 km la ora vitreza maxima atinsa de mine cu ea este de 200 km/ora inainte de a intra in atena am prin o portiune de 10 km de linie dreapta pe autostrada.pana in 180 a mers relativ bine dupa care am asteptat ceva timp sa prinda 200 cu picioru trecut prin podul pedalier
poze si filme nu am pt ca eram singur in masina cine nu ma crede asta eu eu imi prezin peripetiile cu ea
modificari aduse nu sunt prea multe DIN CAUZA LA CRIZA
)am avut un filtru sport tenzo R de care am fost multumit dar l'am dat jos pt ca e pe carburator si era prevazut cu CAI pt modelu de 1.5 injectie monopunct o sa imi iau un K&N care seamana cu cel stock in rest la caroserie aripi umpic umflate bad boy look si am renuntzat la suportu de numar si am facut portbagaju drept cam atat ar fi pana in prezent