Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HONDA - ACURA > Masina mea Honda - Acura

Reply

Thread Tools
Old 22-09-09, 00:24   #196
Adriano98_R

Stage 3

Adriano98_R's Avatar

Default Re: '00 - Integra DC2 Type-Rx - 1.8 VTEC (B18C) - NEW PICS !!!

Quote:
Originally Posted by yulasinio View Post
Era murdar tare motorul si sunt multumit de rezultat, sosetele sunt spalate dar sau decolorat altele noi le vor lua locul

Ieri am mai lucrat la ceva care ma deranja de cand am luat masina, buretii laterali de la scaune care erau distrusi iar cu ocazia asta am si spalat scaunele.
Mai trebuie numai sa le aspir si sa le pun sus pe masina

LE: Am uitat sa-i multumesc lui Adi pt ajutorul dat, fara ele cred ca imi lua 3h sa le schimb, thanks man
Seats came out very clean and no probs man was a good educational excersise
Adriano98_R is offline   Reply With Quote
Old 06-10-09, 22:48   #197
yulasinio
Honda Driver

Stage 5

yulasinio's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

Un mic report despre ziua de duminica unde masina a participat la drag.

Incep cu sambata cand aveam in plan o setare exacta a masinii pt 1/4 mile dar totul a fost dat peste cap si a trebuit sa ma rezum doar la o dezbracare: roata de rezerva, cric, bancheta spate, scaunul pasagerului all out
Trebuia sa-mi fac rost de un set de jenti pe fata cu alte gume dar nu am mai apucat, asta e.

Dupa o sesiune de beri seara si de povesti (in care ne rugam sa tina vremea) ne-am trezit dum. la 7 sa plecam catre Irlanda de Nord, eu, luvdog (Altezza) si Adriano98_R (K20 Dc2). Vremea a fost ok pana ce ne-am apropiat de locul evenimentului unde ploua marunt mocaneste cu ceva tendinte de inseninare (typical Irland ).

Dupa ce am facut check-in-ul am sarit repede in masini sa dam o lansare de incalzire pana ce nu se aglomera "semaforul", am scos un 14,8 promitator avand in vedere ca pista era inca "virgina". Eram foarte optimist ca odata ce vremea se va mai indrepta mai puteam cobora timpii putin. Dar nu a fost sa fie asa, dupa vreo alte 5-6 lansari in care scoteam timpi care variau intre 14,9 si 15,10 iar vremea nu arata alte schimbari am hotarat sa iau o pauza.

...si cum cu vremea in IRL orice e posibil am prins o perioada in care a dat soarele (10min) si pista incepea sa se usuce dupa fiecare participant, m-am aruncat din nou, reusind un 14,6. Multumitor dar inca suparat ca nu prindeam nici cum aderenta pe 1a si o parte din a2a (Toyo T1R crap ) Aici a venit momentul cand Adi a decis sa-si schimbe gumele pe fata cu unele mai "deosebite" si am pus pe masina jentiile folosite de el anterior incaltate cu 225 Advan A048
La prima incercare 14.52 si credeam din nou ca pot sa intru in carti pt clasa 14.30 mai alesa ca pista era din ce in ce mai uscata, dar cum nu orice minune tine 10min la a 2a lansare ambreiajul a decis ca a muncit destul pe ziua respectiva si a inceput sa faca figuri asta si datorita gumelor care isi faceau treaba. Apropo, am ajuns la 8,5k rpm in a3a si aveam doar 50km/h

Am parcat masina pe dreapta si m-am uitat la semifinale/finale dupa care au mai lasat 30min free runs si am decis sa ma arunc din nou (desi aveam o frica sa nu merg cu masina tractata pana acasa ) dar din 2a incarcari nu am reusit numai un 14,64.

Masina s-a comportat destul de bine si sunt multumit de ea, urmatoarea etapa, track day

Vreau sa-l felicit pe Adriano pt timpii obtinuti, man masina e racheta si sa-l consolez pe luvdog care nu a prins aderenta toata ziua.

Ceva poze, restul mai tarziu dupa ce apuc sa fac o selectie.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1120112.jpg
Views:	165
Size:	693.0 KB
ID:	1116600   Click image for larger version

Name:	P1120186.jpg
Views:	133
Size:	655.6 KB
ID:	1116601   Click image for larger version

Name:	DSCF8171.JPG
Views:	170
Size:	974.5 KB
ID:	1116602  

Name:	DSCF8178.JPG
Views:	183
Size:	840.2 KB
ID:	1116603   Click image for larger version

Name:	DSCF8184.JPG
Views:	238
Size:	778.9 KB
ID:	1116604   Click image for larger version

Name:	DSCF8195.JPG
Views:	140
Size:	960.9 KB
ID:	1116605  

Old 06-10-09, 23:23   #198
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

la luvdog i trebuie si o masina de drag nu numa aderenta

perfect excuse to uprate the clutch
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 00:20   #199
luvdog
Toyota Driver

Stage 5

luvdog's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Toyota]

Quote:

Vreau sa-l felicit pe Adriano pt timpii obtinuti, man masina e racheta si sa-l consolez pe luvdog care nu a prins aderenta toata ziua.

felicitari tie ca m-ai invins la 402 metri garduri la deal .acum serios vorbind itr-ul e rapid mai ales cu gumele lui Adi
felicitari si lui Adi pt racheta lui.apropo am auzit ca la ultima cursa cand a luat cel mai bun timp sa dezbracat sa mai reduca din greutate
@ wob masina nu e setata de drag race nu am cauciucuri si nici suspensie dar oricum am scos un 15.52 pe ud
luvdog is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 00:27   #200
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

wow , cool

ai mai incercat nite cerculete in zona cu spectatori?)

ontop : cata benzina ati avut in rezervoare si ce ati pus in ele?
Old 07-10-09, 00:37   #201
luvdog
Toyota Driver

Stage 5

luvdog's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB View Post
wow , cool

ai mai incercat nite cerculete in zona cu spectatori?)

ontop : cata benzina ati avut in rezervoare si ce ati pus in ele?
nu.fara cerculete
eu am avut jumatate de rezervor si am avut maxol e5 in ea
Old 07-10-09, 10:51   #202
Rookie

Stage 5

Rookie's Avatar

foarte tare, au fost ceva masini tari acolo, din ce vad ... felicitari pt toti 3, chiar daca nu au fost rezultatele dorite ...

o intrebare: Adriano s-a dat cu GT-R-ul ala langa care il vad in poza !?! eu zic ca n-avea cum, acu corectati-ma daca gresesc ...

Low is a LifeStyle - StanceWORKS
Sometimes keeping it simple is all we need !!!
Rookie is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 12:15   #203
BogdanNZ
Toyota Driver

Stage 5

BogdanNZ's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]
[Toyota]

N-am mai intrat demult dar ma bucur sa vad ca va tineti de treaba...Eram si interesat sa vad cum a stat Altezza lui Luvdog langa ITRuri de pe loc, ca din mers sunt convins ca e superioara pe 3-4-5 (si pe 6 dar ITRurile n-au :P). Din cate am vazut eu de pe loc si cu o lansare buna, ITR-ul cu cel putin 100kg in minus e in fata si daca schimba bine nu cred ca mai recupereaza Altezza pe doar 400m.

Oricum congrats guys, 14.5 e multumitor mai ales pe pista semi-uda, eu am auzit timpi stock de ITR la 15 s, desi e un tip aici care a avut multe ITRuri si a spus ca with the right tires and the right track un ITR JDM absolut stock poate 14.2.
Old 07-10-09, 12:17   #204
yulasinio
Honda Driver

Stage 5

yulasinio's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

Masini au fost cu carul, din cate am inteles au fost vreo 150 de persoane inscrise
Nu cred ca s-a dat cu GTR-ul dar si daca se dadea nu avea nimic, pt ca in calificari te poti da cu oricine, conteaza timpul scos

Mai multe poze de la eveniment aici
yulasinio is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 16:59   #205
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

iulian ai uitat sa mentionezi pt baietii de acasa ca aici te ''tragi'' pe timp nu pe care trece linia de final primul cum se obisnuieste in Romania
Old 07-10-09, 23:58   #206
yulasinio
Honda Driver

Stage 5

yulasinio's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

Nu stiu cum de am postat si nu am vazut celelalte reply-uri

@luvdog: erau 402m de urcat dealu dar gardurile erau pe laterala

@wob: eu am ramas numai cu vreo 15l cand am ajuns acolo si am mai completat cu ceva de la Adi ca imi era frica sa nu raman fara benzina pe linia de start benzina a fost normala de la pompa, aditivii aia sunt pt cei care cred in marketing

@BogdanNZ: nu stiu ce sa zic despre diferenta din mers pt ca nu am incercat niciodata, dar de pe loc e un pic cam mare diferenta intre cele doua, asta poate confirma si luvdog. Pe aici din cate stiu un ITR stock scoate cam un 14.3? - 14.4 in conditii uscate. Daca te uiti la Type R Legends acolo se face un 1/4 intre un 96spec si un 98spec si amandoua scot exact 14.207
Old 10-10-09, 20:47   #207
luvdog
Toyota Driver

Stage 5

luvdog's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Toyota]
Talking Re: '00 - Integra DC2 Type-Rx - 1.8 VTEC (B18C) - NEW PICS !!!

intradevar diferenta e mare cand pleaca de pe loc dar si diferenta de greutate e de vreo 200 de kg daca imi amintesc eu bine cand le-am pus pe cantar pe amandoua(itr si altezza). oricum masinile nu erau 100% de drag.avem si noi problemele noastre
oricum jos palaria pt Yula
Old 12-10-09, 15:13   #208
Adriano98_R

Stage 3

Adriano98_R's Avatar

Quote:
Un mic report despre ziua de duminica unde masina a participat la drag.

Incep cu sambata cand aveam in plan o setare exacta a masinii pt 1/4 mile dar totul a fost dat peste cap si a trebuit sa ma rezum doar la o dezbracare: roata de rezerva, cric, bancheta spate, scaunul pasagerului all out
Trebuia sa-mi fac rost de un set de jenti pe fata cu alte gume dar nu am mai apucat, asta e.

Dupa o sesiune de beri seara si de povesti (in care ne rugam sa tina vremea) ne-am trezit dum. la 7 sa plecam catre Irlanda de Nord, eu, luvdog (Altezza) si Adriano98_R (K20 Dc2). Vremea a fost ok pana ce ne-am apropiat de locul evenimentului unde ploua marunt mocaneste cu ceva tendinte de inseninare (typical Irland ).

Dupa ce am facut check-in-ul am sarit repede in masini sa dam o lansare de incalzire pana ce nu se aglomera "semaforul", am scos un 14,8 promitator avand in vedere ca pista era inca "virgina". Eram foarte optimist ca odata ce vremea se va mai indrepta mai puteam cobora timpii putin. Dar nu a fost sa fie asa, dupa vreo alte 5-6 lansari in care scoteam timpi care variau intre 14,9 si 15,10 iar vremea nu arata alte schimbari am hotarat sa iau o pauza.

...si cum cu vremea in IRL orice e posibil am prins o perioada in care a dat soarele (10min) si pista incepea sa se usuce dupa fiecare participant, m-am aruncat din nou, reusind un 14,6. Multumitor dar inca suparat ca nu prindeam nici cum aderenta pe 1a si o parte din a2a (Toyo T1R crap ) Aici a venit momentul cand Adi a decis sa-si schimbe gumele pe fata cu unele mai "deosebite" si am pus pe masina jentiile folosite de el anterior incaltate cu 225 Advan A048
La prima incercare 14.52 si credeam din nou ca pot sa intru in carti pt clasa 14.30 mai alesa ca pista era din ce in ce mai uscata, dar cum nu orice minune tine 10min la a 2a lansare ambreiajul a decis ca a muncit destul pe ziua respectiva si a inceput sa faca figuri asta si datorita gumelor care isi faceau treaba. Apropo, am ajuns la 8,5k rpm in a3a si aveam doar 50km/h

Am parcat masina pe dreapta si m-am uitat la semifinale/finale dupa care au mai lasat 30min free runs si am decis sa ma arunc din nou (desi aveam o frica sa nu merg cu masina tractata pana acasa ) dar din 2a incarcari nu am reusit numai un 14,64.

Masina s-a comportat destul de bine si sunt multumit de ea, urmatoarea etapa, track day

Bine povestit menule si mersi frumos a fost o zi interesanta am ,pana la urma am scos timp de 13.05 cu care am fost multumit,scuze ca na-m postat am avut o gramada de treburi pentru facultate de facut si pur si simplu nu am avut timp.Yuli ai scos timp bun considering the circumstances felicitari si astfel lui luvdog

@Rookie,BogdanNZ,WOB - mersi baieti!

Old 02-11-09, 00:09   #209
yulasinio
Honda Driver

Stage 5

yulasinio's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

M00gen twinloop-ul sus minus silencer-ul de pe B-pipe

Un mic filmulet https://www.youtube.com/watch?v=rz-2cqeNt-Y sa scizati calitatea dar e facut cu telefonul

Si o poza....
Attached Thumbnails

Name:	DSC02615.jpg
Views:	247
Size:	1.39 MB
ID:	1158041  
Old 02-11-09, 09:40   #210
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

Yula vezi ma ca mergi pe contrasens )) suna bine! imi place
Urban_Racing is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -