Am primit deja niste privaturi si maine ma pun pe telefoane pentru suporti,merci,si scuze Gianica de off topik.
Apropo,m-ai bagat in boala cu motorul ala de sir.Da facem noi cummva...iti dau garantie nevasta pana ti-l platesc
Omule cu cea mai mare placere .....,insa toti care au fost de pe diferite caroserii ,s-au cv ,au fost pusi la gunoi ,stiind ca de obicei aia nu cedeaza niciodata .
Cat de b16b ...,te cred asta am simtit si eu cand am auzit de sir si cand l-am si vazut nu am mai rezistat si am vandut un civic inmatriculat cu b16 a1 pe el ,ca sa pot cumpara ce am acum pe crx .
Faine jucarii
zi-mi si mie te rog, la voi merge plug&play nuca de schimbator de la sergiu ? ca la mine e tija mult mai subtire deci pana si acolo trebuie ceva custom facut.
La fel am nevoie de un sfat pentru termostat, ce jucarie trebuie pusa pe traseul de apa ca sa imi deschida corect ? la cate grade deschide normal ? Nu cred ca e indicat sa-mi pun termocupla pe direct tot timpul, desi radiatorul meu e mult mai mic ...
Primul test oficial ....DRAG RACING Kiskunlacháza UNGARIA ,foarte multumit de timpi ...13,9 ,best time si multe multe HONDE fiind Honda Meeting.
Asta cu proxes t1r ,pista fiind tratata special pentru drag nu am putut beneficia de plecari prea bune din lipsa unor semislicuri,insa per total dupa cum ziceam ,f multumit .