Quote:
Originally Posted by mihai clio willy
mai chiar azi am condus una ca si a ta. doar ca era gri titan.....foarte faine masinile astea .sa o folosesti sanatos.........da eu tot raman la prima faza alfa 155 Q4 (sper viitoarea mea masina).....ai putea sa ne vorbesti despre 155
|
Pai 155-ul Q4 care l-am avut pe mana tragea demential pt cei 186 de cai + un feeling de control absolut al masinii. Pacat ca avea mari probleme de fiabilitate masina, poate din cauza ca cel care o condusese timp de vreo cativa ani nu a tratat-o asa cum se cuvine sa tratezi asa o bijuterie. Tin minte ca am incercat intr-o noapte sa urcam la munte cu fratele meu ,era zapada pe drum si ningea f tare si la un momentdat dupa vreo 5-6 km de urcare pe zapada nu am mai reusit sa urcam, patinam. ne-am dat jos si nu reuseam sa stam in picioare, dar cu masina facusem cei 5-6 km
. Cat despre diferentialul acestei masini....am auzit numai vorbe de lauda. Pacat ca alfa romeo nu a mai continuat traditia Q4-ului. Daca o sa am resursele financiare necesare in viitor as dori sa imi iau o Delta Integrale Evoluzione, un alt monstru sacru.