mi-am luat sji eu o alfa 147 motor de 1.6 105 cai....super multumit d ea..sji aer sji cateva modificari finutze...
suspensie sport
filtru sji toba sport
interior alfa GT
geamuri negre
stopuri negre...
astept pareri sji sugestii...
dar eu unu i-as pastra aspectul cat mai clean...
Masina e f ok, nu-i mai fa alte magarii ca o strici.
O singura corectie: scaunele sunt de pe versiunea de echipare TI (tourismo internazionale) si nu de GT. Seamana ele dar astea is mai faine
frumoasa ai grija de ea...nu ai decat poza asta cu ea??masjina e neagra sji ai facut dupa argintiul???e vopsita sau cu autocolant din ala??? la spate ai facut ceva??? intra sji u pe alfaclub ca sunt mai multi cu alfa..
mi-am luat sji eu o alfa 147 motor de 1.6 105 cai....super multumit d ea..sji aer sji cateva modificari finutze...
suspensie sport
filtru sji toba sport
interior alfa GT
geamuri negre
stopuri negre...
astept pareri sji sugestii...
dar eu unu i-as pastra aspectul cat mai clean...
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente ! Apropo , cam cat te-a ajuns buburuza ? Vad ca masina are numere de Brescia , stai cumva in Italia sau de acolo e adusa ? Cu respect !
@TheMentor - e misto masinuta, dar eu zic ca in loc de eingialaizuri (care isi au locul la bmw) sa ii cumperi niste jante mai de neam si mai maricele si cam atat.
Eventual cauta-i niste faruri de 147 GTA care sunt cu interior negru (si unele cu lupa). Asta daca vrei musai faruri schimbate.