Salut baieti !
intai sa ma prezint . numele meu este bogdan si sunt din galati .
acum 2 ani , colindand parcurile auto lime & passen din germania cu ochii dupa o masina sportiva , ceva sa-mi placa si sa mi se si potriveasca , am pus ochii pe o alfa romeo 156 care mi-a placut foarte mult. din pacate nu mi-am putut achizitiona acest model decat anul trecut , mai exact in octombrie2008 , si am fost foarte incantat de ea . e vorba de alfa 156 1,8 tspark 144 cp din '98, este o masina sigura si foarte naravasa, numai k nu se prea merita strazile din romania sa fie batute de astfel de masini. nu vreau sa par ingamfat sau mai stiu eu cum , dar tre sa recunoastem k nu avem drumuri ptr o masina conceputa pt soselele din afara . italienii din pacate cand au proiectat-o nu au luat in calcul si gropile de prin alte colturi ale lumii cum am mai auzit si la altii dintre posesorii de alfa , pivotii si bucsaraia e mai putin rezistenta decat la alte masini , dar merita sa le schimbi de ori cate ori consideri k ar fi nevoie. sa va zic drept , pagube nu am avut la masina din punct de vedere mecanic ma refer , ci doar din punct de vedere al strazilor , cum am mai spus , caci am avut neplacuta onoare de a sparge baia de ulei si a distruge pivotii intr-o singura seara . in rest , ca orice masina necesita consumabile schimbate . este negru sidef , rigida , sta bine pe sosea , are suspensie sport , jante aliaj zender pe 17 ", evacuare sport dubla ( principala si secundara adaptata ) , folii si autocolant omologate si trecute in talon...doar ca , din pacate nu sunt persoana care sa stea prea mult cu un lucru , si vreau ceva cu tractiune spate , ptr ceva senzatii mai tari . masina este din pacate de vanzare , las la aprecierea tuturor cateva poze .... astept insa si oferte . eu am apreciat-o cam la 4.500euro , dar mai si negociem . las la aprecierea fiecaruia sa zica dak merita sau nu ....
id mess: bodo_87schmel ... dati add si discutam !