Salutare alfistilor si tuturor impatimitilor de automobile.
Urmaresc de ani buni acest forum,dar cum nu sunt chiar cel mai are fan al tuningului dus la extrem gen "F&F" pana de curand nici nu am avut un cont aici.
Va prezint acum ce-a dea treia mea Alfa,in speranta ca liniile ei desenate de Centro Stile Alfa vor fi apreciate in simplitatea lor.Masina a fost achizitionata anul trecut din patria automobilelor la mana a doua - Nemtia.In plus fata de un 166 normal are pachetul sportiv
Turismo Internazionale,care presupune jantele specifice de 18 inch,suspensia un pic mai coborata si intarita,mici acareturi prin interior si exterior care sa ateste apartenenta la familia produselor Alfa Romeo intr-o editie limitata
TI.
La achizita ei am fost realmente socat de calitatea trenului de rulare,a confortului suprem imbinate cu posibilitatea de a conduce intr-un ritm mai sportiv,chiar daca agregatul care o propulseaza e unul care ar trebui sa se regaseasca doar pe masinarii agricole,si chiar daca masele si dimensiunile clasei mari din care face parte te lasa sa te gandesti ca Alfa 166 este strict o masina pentru oameni de o anumita varsta dornici sa calatoreasca sedati.
Pe lista de lucruri de facut,pentru ca intodeauna exista una, ar fi montarea unui diferential Q2 care va prinde bine in orasul unde trei luni pe an e frig iar noua ploua,legarea unui DVX la minunatul si avangardistul (in '98

) sistem ICS al masinii,si in cele din urma, dar nu chiar ultima pe lista ar fi dorinta de a-i monta un sistem de evacuare Ragazzon.