Salut! Am si eu un 607 din 2002. In primu' rand m-ar tenta sa-i pun niste folii, iar dupaia daca nu o voi vinde, voi incepe sa fac unele modificari. Asa ca astept putin ajutor din partea voastra. Tin sa anunt ca sunt cam nou in lumea tunning-ului.
Absolut superba masina. Foarte eleganta. Eu zic sa nu-i pui folie. Parerea mea. Niste jante frumoase pe 17-18'' un pic lasata jos iar efectul este garantat.
Multumesc. Nu vreau folii chiar asa inchise, doar putin asa.. M-am gandit sa schimb si jantele. O sa le schimb putin mai incolo. Prima oara ma tenteaza niste folii dupa cum am spus. La ce drumuri avem, mi-e si frica sa o las mai jos.
Daca nu ma insel jantele care le ai deja pe masina sunt pe 17....asa ca daca vrei sa le schimbi, schimba-le cu ceva mai mare. masina arata super. Multi km fara probleme!!
Cu asa un interior frumos, ar fi pacat sa pui folie inchisa. Pune o tenta deschisa, mai mult pentru protectie solara. Coborata ar arata criminal, mai ales ca e o masina de clasa mare. Spor la tuning. Numai bine.
__________________ Real car guys respect other car guys !