Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > PEUGEOT > Masina mea Peugeot

Reply

Thread Tools
Old 13-02-11, 13:12   #16
pitulaki91

Stage 4

pitulaki91's Avatar

Default Re: Pegeut 309

Eu acum vad ca cel care a deschis postu' nu stie sa scrie peugeot
pitulaki91 is offline   Reply With Quote
Old 13-02-11, 15:06   #17
pitulaki91

Stage 4

pitulaki91's Avatar

Tu stai la oras...eu stau la sat si pana la dn1a am 200m de drum de tara care la prima ploaie se transforma in mocirla, cat despre stabilitate nu am ce zice, am amortizoare pe gaz pe spate si bara de torsiune schimbata pe fata (stiu ca fiind mai joasa o sa fie mult mai stabila) dar si asa intru tare in curbe, ca doar am facut zeci de drumuri brasov-maneciu.
Cat despre comprex am inceput sa modific gleria, dar cred ca trebui facuta alta de la 0 si trebuie sa imi fac timp sa ma duc la strungar.

Last edited by pitulaki91; 13-02-11 at 15:14.
Old 13-02-11, 15:45   #18
bik3rutz

Stage 1

bik3rutz's Avatar

Quote:
Originally Posted by pitulaki91 View Post
Tu stai la oras...eu stau la sat si pana la dn1a am 200m de drum de tara care la prima ploaie se transforma in mocirla, cat despre stabilitate nu am ce zice, am amortizoare pe gaz pe spate si bara de torsiune schimbata pe fata (stiu ca fiind mai joasa o sa fie mult mai stabila) dar si asa intru tare in curbe, ca doar am facut zeci de drumuri brasov-maneciu.
Cat despre comprex am inceput sa modific gleria, dar cred ca trebui facuta alta de la 0 si trebuie sa imi fac timp sa ma duc la strungar.
Crede'ma si eu am mers f mult pe drumuri rele cu suspensia lasata jos. Conteaza cel mai mult sa te inveti cu masina si atunci stii cum sa mergi cu ea pe orice drum, uite o dovada. Cat despre vopsit, e pacat sa ii faci dungi si alte prostii, cel mai bine fa'o simpla si curata. E pacat sa strici frumusete de masina...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC05389.JPG
Views:	60
Size:	1.38 MB
ID:	1871447  
bik3rutz is offline   Reply With Quote
Old 13-02-11, 15:56   #19
pitulaki91

Stage 4

pitulaki91's Avatar

M-ai inteles gresit, nu zic ca nu se poate merge ca am mers si eu cu masini joase (mai mult cu mazda lui tata care e mult mai joasa) dar prefer sa o las asa cel putin deocamdata, cat despre dungi ma gandeam la ceva simplu care sa plece de deasupra farului (una mai suptire si una mai groasa) dar cred ca ai deptate, am pus ornamentele de gti si o sa fie prea "incarcata"; si asa sunt pe ganduri cu eleronul de gti, nu am nevoie de atata stabilitate la 140km/h

Last edited by pitulaki91; 13-02-11 at 16:01.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -