N-am mai scris de ceva timp pe aici. Masina este in aceeasi stare. Nu prea mai am timp de ea. Pe la sfarsitul lunii voi pleca pana la Deva la bunul meu prieten Adi (306 1.9TD rosu HD xx WRC) unde vom pune masinuta la punct atat tehnic cat si estetic.
Vor urma franele schimbate. Discuri noi + placute Momo Racing, cabluri de frana de mana schimbate + reglati sabotii pe spate. O bieleta bara stabilizatoare care face zgomot, antigel si alte maruntisuri.
Va urma puntea coborata 30-40mm + amortizoare pe gaz KYB. La primavara voi reintarii toate amortizoarele care impreuna cu o bara de rigidizare Ta-Technix vor imbunatatii considerabil stabilitatea.
Vom marii presiunea in turbo de la 0.8-1 bar la 1.5 impreuna cu un LDA Pin custom. Va fi de ajuns cu actuala turbina k14 pentru moment. Vom vedea la anu ceva mai mare + cap hidraulic de 10-11mm.
Se va schimba usa de la sofer si vor fi montate toate bandourile. Revopsita usa si bara fata dupa care va urma o polisare profesionala la
www.polishat.ro
Jante speedline vor fi sablate foarte fin si vopsite ROZ impreuna cu niste capacele custom cu sigla audi pe ele (ca doar is de audi 80). Mai trebe schimbata si monstata instalatia electrica pentru geamurile spate si eventual comenzile de la oglinzile electrice.
Un interior sport nu mi-ar strica (eventual 2 scaune sport) si un volan OMP de rally.
Ma gandeam sa vand masina insa voi mai astepta un pic.