Quote:
Originally Posted by pjo_dorin
dc vrei sa se auda mai racing pune-i numa un tips fara finala ,si iesi si bine la bani!
|
Sa vad maine ce scor imi da cipriotu la stelco... Nu plang eu foarte tare dupa evacuare sport... Dar nu mi-ar sta in gat sa urle frumos :P Ma streseaza ca zdrangane cand plec si la anumite turatii. Mi-a zis mecanicu ca tobele sunt asa de praf ca e petecita evacuarea peste tot si ca a ajuns sa fie din mai mult de 3 bucati
Nu stiam eu de ce nu fumega cand ma intorceam din Bucuresti
Quote:
Originally Posted by Bik3rBoy
Pe spate se lasa din bara...dar ideal ar fi sa iti iei si amortizoare sport daca o lasi mai jos...
|
Stiu. Asa ar fi ideal. Dar deocamdata m-a chelit de bani cu revizia (2350ron) si mai am inmatricularea de platit
Am zis ca daca tot e in service sa schimb cam tot ce e de schimbat... Bucsi, pivoti, discuri, placute, saboti, pistonase de frana, ulei, filtre... Ar mai fi suspensia, niste becuri de schimbat pe la bord ca pe consola centrala e bezna si muzica...
Usor usor o pun eu la punct.
P.S. Au disparut capacele, husele de pe scaune, presurile de la roti si am reusit sa deschid portbagajul (surprinzator de mare)
Trebuie sa dau o fuga pe la dezmembrari sa iau vreun butuc. Cred ca au incercat baietii veseli cat a stat pe dreapta s-o aranjeze ca era varza.