Dati-mi idei cum sa astup gaurile de la bandouri. De sudat fiecare gaurica mi se pare munca titanica. O placa in spatele gaurilor si kit sa astup, merge? Mi-a zis cineva sa incerc cu kit de fibra ca tine.
Dati-mi idei cum sa astup gaurile de la bandouri. De sudat fiecare gaurica mi se pare munca titanica. O placa in spatele gaurilor si kit sa astup, merge? Mi-a zis cineva sa incerc cu kit de fibra ca tine.
sudura e cea ma sfanta...chitul de fibra in timp crapa si ai muncit degeaba
Am ales kit fibra. Stiu ca n-o sa tina. Dar la vara o sa vreau s-o fac calumea si atunci clar o sa se sudeze. Astea le fac temporar pentru ca sunt constient ca n-o sa-mi iasa nuanta de culoare la fel chiar daca e dupa cod.
Masina la ora actuala arata cam asa. Mai este foarte mult de munca dar cand intra bani tablaria (de astupat bandourile + portbagaj clean) va fi prima. Va urma o suspensie sport reglabila v-maxx. Ma gandeam s-o imbrac toata in folie dar asta in vara cand termin cu scoala si incep munca.
Ieri am montat xenon pe masina. Foarte tare se vede. Sunt super multumit. Maine cu ajutorul celor de la Custom Shop o sa-mi sudez bandourile si o sa fac portbagajul clean. O sa urmeze si grila custom fara sigla.
Trebuie sa schimb deja bucsile pe fata ca le-am terminat in juma de an si un tampon la motor. Sper sa reusesc sa strang bani sa-mi pun suspensie sport sau macar arcuri.
nui de mirare ca schimbi bucsile si tampon motor. las-o si tu mai moale pe ploaia aia cand tu mergeai ca schumacher eu de abea puteam sa o tin pe strada. bine eu am si cauciucuri pe fata ca in palma.
app ce cauciucuri ai?
__________________ Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
nui de mirare ca schimbi bucsile si tampon motor. las-o si tu mai moale pe ploaia aia cand tu mergeai ca schumacher eu de abea puteam sa o tin pe strada. bine eu am si cauciucuri pe fata ca in palma.
app ce cauciucuri ai?
Te intreb pt ca si eu mi-am pus un xenon H4 si nu-s prea multumit. E bixenon? Se vede cand dai flashuri cu faza scurta aprinsa? Cand dai flashuri cu farurile stinse se aprinde si faza scurta ?