O sa-mi prezint pe scurt KA-ul recent achizitionat si alte detalii mai discutam pe parcurs.
E adusa recent din Germania, tunata profi acolo, si este scoasa din tzipla, zici ca nu s-a urcat nimeni in masina inaintea mea, ce pot sa zic, nu cred ca imi mai iau vreodata masina second rulata in Romania.
Este total neaccidentata, farurile originale, tot, am fost foarte bucuros sa dau peste asa ceva dupa ce vazusem cateva "cazane" de ka-uri pe autovit la niste preturi

.
Tinuta de drum este....geniala, tragi ca bruta stanga-dreapta de volan la 80km/h ---> body roll = 0, in schimb am garda la sol de vreo 3degete si nu pot sa trec peste speed bump-urile acelea galbene cu negru asa ca o sa ma duc martea viitoare intr-un service sa-mi regleze suspensiile putin, sa mai castig totusi cativa cm care sunt vitali.
Este din 2001, are 47mii km (reali

), aer conditionat, 4airbaguri, portiere "clean" cu deschidere din telecomanda, la fel si haionul, jumatate din portbagaj este o incinta de bass cu subwoofer, bara de rigidizare fatza + spate, tweetre prin plafon si bord....si restul modificarilor le descoperiti delectandu-va cu niste poze cu masina abia sosita in buc si f. jegoasa

O sa revin cu poze cu motorul, portbagajul si interiorul pt ca imi plac mult de tot scaunele astea sport, nici nu stiu daca sunt originale sau aftermaket.
PS: Toti posesorii de KA sunt rugati sa lase id-ul de mess aici sau sa mi-l dea pe PM