Salutare tuturor. In urma cu o luna am intrat si eu in posesia unui Ford. Primul Ford din relativul mic numar de masini avute anterior.
Masina... era intr-o stare aproape jalnica in momentul in care am luat-o. I-am vazut insa potentialul si m-a atras pretul mic al achizitiei. A 2'a zi a intrat in service unde i-am schimbat : discuri frana fata/spate, placute frana fata/spate, bielete antiruliu fata, un rulment + consumabilele. ITP-ul l-a trecut cu brio si urmatoarea zi ma puteam plimba cu masina. Nu pentru mult timp insa deoarece furtunul dintre EGR si Intercooler se crapase. Am schimbat 3 astfel de furtune originale Ford in decurs de o luna pana am ajuns la concluzia ca cel de pe Saviem e mult mai bun. Acum masina functioneaza impecabil.
Ca dotari, masina are ABS, ESP, geamuri, oglinzi si scaune electrice, navigatie, climatronic, volan din piele, cutie manuala 6+1.
La ora actuala, masina are becuri cu LED, exceptie facand proiectoarele de ceata, farurile, stopurile si semnalele de pe aripi ce urmeaza a fi chimbate cu lucasuri transparente, etrieri galbeni, bandouri albe si grila radiatorului negru mat. Urmeaza vopsirea plafonului in negru lucios, a jantelor in negru mat, geamuri fumurii, modificarea spoilerelor, suspensii sport, distantiere la roti si un chip-box ce va duce motorul la 156 CP si 380 Nm cuplu.
Mentionez ca asta este masina personala, este folosita zilnic pentru mersul la facultate si o data pe luna la munte/mare.
Pozele sunt de cand am luat masina, alte poze nu i-am facut deoarece stau la curte, drumurile neasfaltate si pana nu vine primavara, nu cred ca voi mai spala masinuta.