Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Masina mea Ford

Reply

Thread Tools
Old 23-11-05, 13:43   #1
frt

Stage 1

Default new ford focus

Hello everyone!

Masinuta face o luna zilele urmatoare:
Ca dotari, este un Trend cu optionale, printre care: A/C, cruise control, faruri autoadaptive, mp3.

Ca alarma, i-am pus un VIPER 5000, care are pager.
Am o 'problema' cu alarma, si eu tind sa cred ca are o rezolvare. Poate cineva de aici s-a lovit si el de ea:
Masina are inchidere centralizata progresiva: la apasarea butonului de deschidere, se deschide usa soferului, daca apesi de 2 ori, se deschid toate usile. Asta se intampla daca folosesc telecomanda de pe cheie.
Daca folosesc pager-ul (sau cealalalta telecomanda de la alarma), se deschid toate usile...Explicatia celor care mi-au pus alarma este ca inchiderea centralizata a masinii transmite impulsuri de date, iar alarma VIPER comunica prin impulsuri electrice
Mai are cineva de aici un VIPER pe o masina cu inchidere centralizata progresiva?
Mie mi se pare un pic absurda situatia, ca pe o masina care are inchidere centralizata progresiva, alarma are si ea, sa n-o poti instala si pe alarma...

Thanks
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	img3_448.jpg
Views:	296
Size:	1.32 MB
ID:	53240   Click image for larger version

Name:	img2_619.jpg
Views:	254
Size:	1.33 MB
ID:	53241   Click image for larger version

Name:	img1_318.jpg
Views:	240
Size:	1.70 MB
ID:	53242  

frt is offline   Reply With Quote
Old 20-02-06, 15:36   #2
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Frumoasa masina ai s-o stapanesti sanatos , si familiea mea are un Focus dar C-max . Mie unul mi se pare normal ca nu vad legatura pana la urma intre alarma obtionala si inchiderea centralizata pe care ti-o pun cei de la Ford. Matusa mea are un Primera si e exact aceeasi situatie ca la tine cu alarma cu pager
Old 16-08-06, 08:30   #3
andreizonecool

Stock

Default Re: new ford focus

frumoasa masina... ai vrun gand de tunning cu ea ? Sa o stapanesti sanatos!
andreizonecool is offline   Reply With Quote
Old 23-08-06, 19:03   #4
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

eu am alarma Viper 330V, am optat pentru un upgrade la instalatia de securitate, faza de care spui cu apasatul de ori pe inchidere inseamna dubla inchidere (cand masina este in acest mod nu poate fi deschisa nici din interior) insa Viperul nu stie de acest mod, cel putin la mine nu se aprinde ledul albastru asa ca folosesc inchiderea simpla dar imi inchide toate usile si portbagajul, la mine alarma a fost montata pe sistemul de inchidere centralizata a masini si este comandata de cheie, observ ca esti din Bucuresti - eu am instalat-o la Alarm Service 96 (pentru adresa da-mi un mesaj privat), cei de acolo sunt dealeri Viper asa ca poate te pot ajuta.
Old 30-08-06, 22:40   #5
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by andreizonecool View Post
frumoasa masina... ai vrun gand de tunning cu ea ? Sa o stapanesti sanatos!
aceeasi intrebare...
NightClubRacer is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -