Tunning in progress...
Am sa mai postez dupa ce imi iau genti , folie 3M , praguri , spoiler pe spate si imi pun plexiglass in capota. Pana atunci , nu prea sunt mandru de masina dar cum spunea... tunning in progress. (hope I'll end soon)
- sonorizare
MP3 player Roadstar 4x15Watt - VARZA (noroc de statii)
2xboxe Pionner 75Watt/buc
1statie Marquant 4x75Watt
1x subwoofer Velocity 2x180Watt
1statie Magnat Rave220 (cumparata cu 600.000 lei de la o baba)
- modificari interior
neoane albe sub scaune
bord in alb luminat de leduri albastre
ceas km Greddy
- modificari exterior
viniluri
pleoape
spoiler fata + halogene pentru ceata (din pacate nu am poza)
neon albastru doar fata (deocamdata)
leduri albastre montate in far (separat de pozitie)
blitzuri montate in far (hope Garcea will not read)
- in progress
Imi decupez capota si imi prind plexiglass in ea , dupa care vopsesc capacul de la carburator , fishele si alte chestii pe acolo in culori UV Reactive , si prin un neon blacklight UV sub capota . Ar trebuii sa arate mishto motorul prin plexiglass dupa ce il aprind neonu.
jenti neaparat
praguri si spoiler pe spate
vreau sa-mi schimb plasa , deja toata lumea are plasa de genul ala imediat vad si pe carutze.
105HP , 2000cmc pe carburator , consum 12% in oras.
am si un Golf3 1.9D de care nu sunt atat de multumit. Ford-ul Sierra e din 1987 iar Golful din 1997 , pot spune ca e de mii de ori mai rezitent Ford-ul . E altfeli construit . Golful se dezmembreaza singur parca

Orice ati spune voi , nu se mai construiesc masini cum se faceau mai demult. Parca sunt unifolosibile acum. Sunt foarte fiabile vreau sa zic. Ford-ul Sierra este o masina robusta vreau sa zic , am dat cu ea in multe gropi , am facut accidente , etc si nu au existat avarii atat de mari.