Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Sierra 2.0 '87 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/116440-ford-sierra-2-0-87-a.html)

intel23 23-07-05 16:42

4 Attachment(s)
Tunning in progress...

Am sa mai postez dupa ce imi iau genti , folie 3M , praguri , spoiler pe spate si imi pun plexiglass in capota. Pana atunci , nu prea sunt mandru de masina dar cum spunea... tunning in progress. (hope I'll end soon)

- sonorizare
MP3 player Roadstar 4x15Watt - VARZA (noroc de statii)
2xboxe Pionner 75Watt/buc
1statie Marquant 4x75Watt
1x subwoofer Velocity 2x180Watt
1statie Magnat Rave220 (cumparata cu 600.000 lei de la o baba)

- modificari interior
neoane albe sub scaune
bord in alb luminat de leduri albastre
ceas km Greddy

- modificari exterior
viniluri
pleoape
spoiler fata + halogene pentru ceata (din pacate nu am poza)
neon albastru doar fata (deocamdata)
leduri albastre montate in far (separat de pozitie)
blitzuri montate in far (hope Garcea will not read)

- in progress
Imi decupez capota si imi prind plexiglass in ea , dupa care vopsesc capacul de la carburator , fishele si alte chestii pe acolo in culori UV Reactive , si prin un neon blacklight UV sub capota . Ar trebuii sa arate mishto motorul prin plexiglass dupa ce il aprind neonu.
jenti neaparat
praguri si spoiler pe spate
vreau sa-mi schimb plasa , deja toata lumea are plasa de genul ala imediat vad si pe carutze.

105HP , 2000cmc pe carburator , consum 12% in oras.
am si un Golf3 1.9D de care nu sunt atat de multumit. Ford-ul Sierra e din 1987 iar Golful din 1997 , pot spune ca e de mii de ori mai rezitent Ford-ul . E altfeli construit . Golful se dezmembreaza singur parca :(
Orice ati spune voi , nu se mai construiesc masini cum se faceau mai demult. Parca sunt unifolosibile acum. Sunt foarte fiabile vreau sa zic. Ford-ul Sierra este o masina robusta vreau sa zic , am dat cu ea in multe gropi , am facut accidente , etc si nu au existat avarii atat de mari.

Autoperform 28-11-05 02:01

@intel23 ... mai am si eu niste bari stabilizatoare fata si spate( intre suspensii) omp pt sierra ( eu am avut 2 sierra-uri...unu 1.8 td sapphire din '92 si un 2.0 dohc din '90 mai \"lucrat\" oleak-si regret ca le-am vandut) daca te intereseaza da un private message si mai vb.

uite aici niste poze cu sierra-urile mele....ma rog ...fostele:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=302138#302138

intel23 06-04-06 12:42

Re: FORD SIERRA TUNING

12 Attachment(s)
Ma simt dator cu alte poze mai noi...

intel23 27-04-06 09:13

8 Attachment(s)
Cel mai frumos Sierra Cosworth dupa parerea mea...
E din Sweden... Sunt multe Sierra Cosworth pe acolo , pretul lor este de 70.000-80.000 kr , adica 7.000-8000 euro. Cam mult pt. o masina din 90-92 .

NightClubRacer 01-06-06 23:12

frumos sierra intel23. De unde ai luat accesorile si cam cat ai investit in el? mersi.

intel23 17-09-06 11:04

7 Attachment(s)
Am revopsit masina , am schimbat si eleronul (alb-pearlascent) , revin cu poze...
Sapt. viitoare schimb evacuarea.... (punem borla)

mihail 18-09-06 17:43

Salut
fordul tau e tare! Am fost pe 16 septembrie la curse si nu te-am vazut. Eu am un sierra de 2000 pe injectie ti-a zis cate ceva despre el AxelStorm.Tobele Borla sant din cele fabricate la noi?Sierra al meu merge mai greu la capitolul tuning. Acum caut Bord la culoare si am gasit. Fac un schimb cu un baiat de la curse.Trebuie sa cumpar diferential ca uruie. Ai pe cineva?

ema_sierra 22-09-06 10:12

Cred ca yo sunt ala cu bordu' ........oricum cand o sa-l iei o sa te duc la niste baieti care se ocupa numai de ford si in special de sierra.......
2.3 D am avut yo pe a mea si va zic ca prinde 150 dar atat...mai mult nu poate si cea mai buna treaba e pe benzina am motor acum din '93 de 2000cmc DOHC de pe un scorpio.....masina are potential poti sa faci multe din ea ce-i drept a mea e hatchback dar merge tuning exterior la fel de bine ca pe un sedan.Masina e superb facuta si felicitari!

intel23 02-10-06 09:46

5 Attachment(s)
Cateva poze de la West Side Tuning Event...

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning