Salutare oameni ,
am achizitionat de curand o fiesta 1.25 varianta sport zetec 16 v - 75 cai (cat un logan 1.4)
ca nivel de echipare are ac, servo , geamuri electrice (si nuantate albastru din fabrica) si jenti alia originale ford.
poze o sa pun cred ca astazi sau maine.
ca orice masina sh mici probleme si neajunsuri remediate si in curs de remediere.
i-am schimbat cauciucurile (greu de gasit 185/55/14

, am gasit niste sh-uri bune ) , indreptat si echilibrat jentile si rotile.
aerul conditionat merge super dar din pacate am pe consola "potentiometrul cald - rece" stricat (poate are cineva la dezmembrat si pot sa il cumpar).
de curand mi s-a rupt cablul ce ajuta deschiderea capotei (nu gasesc nici sh si nici nou

) si am toate necesare pentru efectuarea reviziei ...
i-am pus folie pe geamurile lateral spate , mai am de pus luneta (am optat pentru light black si e chiar super, ma bate gandul sa pun si pe fata light light black)
schimbat muzicuta (avea cass-ul original) din pacate era imitatie mahon si acum o gaura neagra

, dar o sa colantez tot cu carbon macar sa fie in ton ,asta cand o sa gasesc panoul comanda de ac. am gasit ieftin si niste gunoaie (Statie si woofer) avantajul meu fiind ca avand haion suna bine cutiuta
am primit (ca bani de cumparat nu mai sunt) 2 tobe sport , una borla si un cred ca tot borla, rotunda si una cu teava dubla , cea cu teava dubla daca ar fi sa o pun ar trebui sa tai din spoiler .. si vroiam sa o tin totusi cat de cat originala. ca idee de schimbat partea finala vine direct din fata , are cineva idee cum sa o schimb totusi fara sa tai evacuarea?
mai am in plan sa ii schimb farurile cu cele de
aici , si stopurile cu cele de
aici
xenon ca doar au lupa si geam clar farurile noi si o colantare (cel ce a avut-o a avut si niste "prieteni buni" care au jucat un fel de x si 0 , si totusi are si putina rugina. (idei legate de colantare? gri mat? metalizat? carbon? in talon e gri ... deci? )
dupa ce pun si pozele astept niste pareri .
Va salut ,
Adrian.