Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Fiesta Mk4 1.25L 16v zetec 75 Hp '97 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/185759-ford-fiesta-mk4-1-25l-16v-zetec-75-hp-97-a.html)

Life.browser 30-04-10 12:11

Ford Fiesta Mk4 1.25L 16v zetec 75 Hp '97

Salutare oameni ,

am achizitionat de curand o fiesta 1.25 varianta sport zetec 16 v - 75 cai (cat un logan 1.4)

ca nivel de echipare are ac, servo , geamuri electrice (si nuantate albastru din fabrica) si jenti alia originale ford.

poze o sa pun cred ca astazi sau maine.

ca orice masina sh mici probleme si neajunsuri remediate si in curs de remediere.

i-am schimbat cauciucurile (greu de gasit 185/55/14 :) , am gasit niste sh-uri bune ) , indreptat si echilibrat jentile si rotile.

aerul conditionat merge super dar din pacate am pe consola "potentiometrul cald - rece" stricat (poate are cineva la dezmembrat si pot sa il cumpar).

de curand mi s-a rupt cablul ce ajuta deschiderea capotei (nu gasesc nici sh si nici nou :) ) si am toate necesare pentru efectuarea reviziei ...

i-am pus folie pe geamurile lateral spate , mai am de pus luneta (am optat pentru light black si e chiar super, ma bate gandul sa pun si pe fata light light black)

schimbat muzicuta (avea cass-ul original) din pacate era imitatie mahon si acum o gaura neagra :) , dar o sa colantez tot cu carbon macar sa fie in ton ,asta cand o sa gasesc panoul comanda de ac. am gasit ieftin si niste gunoaie (Statie si woofer) avantajul meu fiind ca avand haion suna bine cutiuta :)

am primit (ca bani de cumparat nu mai sunt) 2 tobe sport , una borla si un cred ca tot borla, rotunda si una cu teava dubla , cea cu teava dubla daca ar fi sa o pun ar trebui sa tai din spoiler .. si vroiam sa o tin totusi cat de cat originala. ca idee de schimbat partea finala vine direct din fata , are cineva idee cum sa o schimb totusi fara sa tai evacuarea?

mai am in plan sa ii schimb farurile cu cele de aici , si stopurile cu cele de aici
xenon ca doar au lupa si geam clar farurile noi si o colantare (cel ce a avut-o a avut si niste "prieteni buni" care au jucat un fel de x si 0 , si totusi are si putina rugina. (idei legate de colantare? gri mat? metalizat? carbon? in talon e gri ... deci? )

dupa ce pun si pozele astept niste pareri .

Va salut ,

Adrian.

Life.browser 01-05-10 10:21

re: Ford Fiesta Mk4 1.25L 16v zetec 75 Hp '97

5 Attachment(s)
pozele cu masina

12cim 10-12-10 22:53

Re: Ford Fiesta Mk4 1.25L 16v zetec 75 Hp '97

5 Attachment(s)
Salut, se pare ca suntem cam singurii cu aceste masini.A mea e ceva mai veche dar nu ma plang.Ai facut modificarile, as dori niste poze daca ai cu modificarile, intre timp pun niste poze cu a mea in special pentru toba.

Life.browser 11-12-10 21:33

man , eu am vandut-o de vreo 3 luni , am avut accident si nu merita sa o mai tin . am trecut la altceva .. da-mi pm si spune-mi ce te-ar interesa sa te pot ajuta cu sfaturi macar ..

DeeJayBoBo 06-08-11 23:01

4 Attachment(s)
Salut..Ceva idei de modificat la "micutza mea"?

All times are GMT +2. The time now is 15:21.

- Copyright 2025 4Tuning