acuma stiu cine esti ) ma gandeam eu ca tu esti dar nu eram sigur :P ne mai vedem prin oras sper eu zilele astea hibernez ca deja is pe cauciucurile de vara sa ma mandresc cu franele ))))
la ce vreme e nu sti la ce sa te astepti ... am ramas uimit zilele trecute cand am vazut ca o nins si masina imi era alba. sa vina odata caldura ca m-am saturat de frig. la mine mai dureaza pana vin cauciucurile de vara ca trebe facute jantele in prima faza
dupa ce mai inaintez si eu cu modificarile o sa te contactez sa facem un photo session ca stiu ca te pricepi :P
ma gandesc ca o sa fie destul de joasa si daca ii pun si suspensie se mai lasa. problema cu intratu in curte o am si eu cand merg la parintii mei la Dej, da asta e ... nu poti sa le ai pe toate ... sa fie joasa si sa arate bine tre sa faci unlele sacrificii :P
si eu abia astept ... dar o sa mai dureze cam o luna ... sper nu mai mult. dupa sarbatori se apuca de bara spate si cand e gata imi fac evacuarea si pana atunci sper sa ajunga si suspensile
jantele is deja la vopsit ... saptamana urmatoare le pun sus