referitor la faruri...se pot face foarte foarte simplu negre...asta pt cine doreste si are curaj: sticla se poate dezlipi foarte usor cu un feon de uscat parul, insa trebuie foarte multa rabdare ca sa evitati craparea geamului...iar restul, respectiv demontarea farului se face foarte usor:
1: pt demontarea ochelarului ce trebuie vopsit: in spatele geamului de la pozitie (care se poate da jos, acesta fiind prins in 3 picioruse tip clips) este un surubel (cred ca in steluta); cel de-al doilea surubel se afla intre ochelar si carcasa farului in partea de jos a acestuia.
2: pt vopsirea ochelarului, acesta nu trebuie matuit, vopsirea fiind indicata sa se faca cu un spary de culoare negru matt. ATENTIE ! nu atingeti oglinda ochelarului (SAU ORICE OGLINDA A FARULUI) cu mana inainte de vopsire!!! vopseaua nu va mai prinde ! ! ! dati 2-3 maini cu uscare intre ele si asta e... o sa pun cateva poze cu un far desfacut ca sa intelegeti despre ce e vorba...
Pt lipirea geamului inapoi folositi acelasi procedeu ca si la dezlipire: incalziti bine masticul apoi presati cu putere geamul p carcasa farului!
Sper ca v-am fost de folos. eu mi le-am facut singur fara indicatii si a fost foarte simplu si sunt reusite (zic eu...
) va pun o poza mai jos sa vedeti cum au iesit...
P.S.: Daca aveti nelamuriri ma puteti intreba aici sau pe topicul meu:
https://forum.4tuning.ro/121-masina-m...ml#post2994609
Quote:
Originally Posted by DJ-60-LAN
Si un nou look pentru vara 2010
|
am citit tot topicul tau si chiar a iesit foarte dragut masina si este interesant proiectul... dar... trebuie sa remarc ceva...vorba celor dinainte...parasolarul acela...strica tot farmecul masinii...parerea mea daca vrei sa fie ceva si mai interesant...DAL JOS !
oricum...bafta in continuare si mult succes!