Meanwhile..
Am observat ca farurile au inceput sa lumineze cam slabut in ultima vreme. Asa ca le-am dat jos, desfacut, inspectat. Verdictul: lupe arse! Cu aceasta ocazie am facut si un upgrade pe care mi-l doream de ceva timp: lupe morimoto 3.0 bi-fazice d2s. Cat desprer ezultat, sunt foarte multumit. Lumineaza peste cele bixenon oem noi.
Am terminat si cu softul. Nu am urcat-o pe stand, nu stiu deci cati cai are. In schimb, stiu doar ca boost-ul urca pana la 1.8 bari. Dupa un calcul simplu, ar fi pe la 200-210. Nu cifrele ma intereseaza oricum. Tot balena grea ramane. Imi place in schimb cum aproape ca nu mai simte greutatea(chiar si cu 5 persoane in masina, bagaje si rezervor full). Si nici consumul nu e rau deloc, chiar si in conditiile astea.
Cat despre fum.. tot mai e!
Printre altele.. revizie, pregatirea de vara: discuri si placute noi, amortizoare noi, brate si bucse noi, anvelope de vara pentru bbs-uri.
Planuri:
- Ma tenteaza ideea unui kit de arcuri pentru a o mai cobori putin si pentru a.i spori comportamentul pe viraje.
Ce parere aveti? se merita?
- Upgrade intercooler + traseu (incep sa se simta temperaturile mai ridicate din perioada asta. Sunt curios cum va fi la vara..)
- Posibil evacuare, desi sunt reticent. Nu ma incanta ideea zgomotului si a problemelor ce pot surveni ulterior la itp/rar(revanzare)
- Retapitat fete de usi, cotiera, tetiere, volan, schimbator in piele
- Vopsit. Partial(ciobituri de la pietre si ceva zgarieturi ce au inceput s-o dea-n rugina) ori integral.
- Refacut trim-urile din interior
Ceva poze: