14-01-08, 16:17
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: vw golf 3
Quote:
Originally Posted by Rebel_Boy
Prelungire de VR6 sau de GTI e identica dar iti recomand sa cauti second-hand ... noua e aproape 300 RON ..
Ce iti mai recomand e o toba sau macar un ornament de toba cu iesire dubla ... se vede foarte bine pe Mk3 iesirea dubla ..
|
am comandat azi prelungirea de VR6 care costa doar 110RON si semnalizarile din bara care sunt albe...astept sa vedem ce o veni
|
|
|
15-01-08, 17:52
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by claudiu lucian
nush unde ati dat voi 3 mil, k eu am luat-o cu 120 ron. poate am luato prea ieftin, dar nici asa nu cred k e 300 ron
|
Pe original de VR6 sau de GTI atata costa 300 RON .. intradevar am si la 100 RON aftermarket dar era vb de piese originale ..
|
|
|
15-01-08, 17:58
|
|
VW Driver
Stage 5
|
azi au venit semnalizarile si prelungirea bara de vr6 si le-am pus sus.astept maine sa mai imi vina semnalizarile laterale fumurii
|
|
|
15-01-08, 19:01
|
|
Stage 5
|
Arata chiar bine ... un set de jante + o suspensie umpik mai joasa si e perfect ..
Bafta in continuare..
|
|
|
15-01-08, 19:06
|
|
VW Driver
Stage 5
|
jantele asteapta sa vina puse pe masina la vara dar trebuiesc roluite .sunt jantele originale de pe vw golf 2 rally si sunt 195/50/15 si sunt albe dar inca am dubii in privinta culorii....cred ca le voi face negre dar ma mai gandesc
|
|
|
15-01-08, 19:09
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Rebel_Boy
Arata chiar bine ... un set de jante + o suspensie umpik mai joasa si e perfect ..
Bafta in continuare..
|
iar cu suspensia mai joasa nici nu ma gandesc pt ca si asa am probleme la urcat borduri...iar acum cu buza de VR6 care e mai joasa nici nu stiu...de abia o urc la mine in fata blocului si sunt nevoit sa urc ditamai dealul cu spatele.....
|
|
|
15-01-08, 19:47
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [VW] [Street Zone]
|
IA-TI TRACTOR FRATE PT BORDURI! dak tie ti-ar placea joasa...ai face pe draq in 4 si ti gasi alt loc de parcare, pisham-as pe el de loc...scoteam bordurile, mutam dealu de acolo, da-l in plm.
P.S. arata super cu prelungirea aia, nu e mai joasa in fata decat aia pe care o aveai inainte.
nu-ti punejantele alea k nu ii sta bine, sau in cel mai rau caz vopseste negru interiorul si polisheaza buza.
schimba farurile cu unele clare
semanlele trebuia sa le iei clare, in locul tau le-as inegri. uite dif la a mea k sa-ti faci o idee
|
|
|
15-01-08, 21:23
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
IA-TI TRACTOR FRATE PT BORDURI! dak tie ti-ar placea joasa...ai face pe draq in 4 si ti gasi alt loc de parcare, pisham-as pe el de loc...scoteam bordurile, mutam dealu de acolo, da-l in plm.
P.S. arata super cu prelungirea aia, nu e mai joasa in fata decat aia pe care o aveai inainte.
nu-ti punejantele alea k nu ii sta bine, sau in cel mai rau caz vopseste negru interiorul si polisheaza buza.
semanlele trebuia sa le iei clare, in locul tau le-as inegri. uite dif la a mea k sa-ti faci o idee
|
vreau sa te contrazic un pic cu prelungirea...e cam cu 2 degete mai joasa daca nu un pic mai mult...intr-adevar ii schimba aspectul.
|
|
|
15-01-08, 21:27
|
|
VW Driver
Stage 5
|
jantele sa stii ca le-am pus sus odata sa vad cum arata si veneau bine asa albe cum erau.ma gandesc ca atunci cand o sa ii pun folie pe toata masina nu cred ca vor arata la fel de bine si cred ca as merge mai mult pe un negru
|
|
|
15-01-08, 23:23
|
|
VW Driver
Stage 5
|
jantele sunt ca astea de pe corrado numai ca sunt vopsite albe si imi lipsesc capacelele de la prezoane dar parca arata mai bine fara capace...o sa pun intr-o zi o poza cu ele
|
|
|
16-01-08, 13:06
|
|
VW Driver
Stage 5
|
azi am pus si semnalizarile laterale fumurii...o sa pun o poza zilele astea
deocamdata astept sa gasesc niste stopuri rosu alb si sa imi pun folie dar mai astept un pic
|
|
|
16-01-08, 13:49
|
|
VW Driver
Stage 5
|
o poza si cu semnalizarile
|
|
|
18-01-08, 14:25
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
|
lucica tata,uita-te la ea micutza cum urca dealul...ce sa-i mai pun suspensii mai joase?
|
|
|
24-01-08, 00:47
|
|
Stage 5
|
ti-e rusine cu masina asta??? fii serios.ai masina pusa la punct care atrage admiratie
|
|
|
24-01-08, 09:58
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tzatzichi
ti-e rusine cu masina asta??? fii serios.ai masina pusa la punct care atrage admiratie
|
sarutmana tzatzichi.de ingrijita sincer chiar este ingrijita dar spuneam ca mi-e rusine fata de altele care intr-adevar sunt facute cu bun gust si spuneam ca nu am prezentat-o pana acum pt ca nu prea pot baga toti banii in masina...pe rand o sa le fac pe toate...iti multumesc pentru aprecieri
|
|
|
|
|