Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Reply

Thread Tools
Old 13-08-07, 19:30   #61
animalutz_EVO

Stage 2

animalutz_EVO's Avatar

Default Re: Volkswagen Passat 3C 2006 2.0 TDI 140CP... discret individualizat

si am mai gresit undeva : am bi-xenon adaptive si nam memorie in scaune si nici park-tronik . urmeaza saptamana asta probabil buzele abt si grila , dar nu sunt sigur , din motive de transport + timp .
animalutz_EVO is offline   Reply With Quote
Old 13-08-07, 19:32   #62
animalutz_EVO

Stage 2

animalutz_EVO's Avatar

Quote:
Originally Posted by Urban per4mance View Post
toate diesel-urile papa ulei...
Da, asa e . Unele papa mai mult, altele mai putin , asta ti-o spun din propie experienta SIMULTANA cu acelasi 2.0 TDI VW pe passat-u meu si Golf-u plus a lu maicamea .
Old 14-08-07, 00:48   #63
animalutz_EVO

Stage 2

animalutz_EVO's Avatar

Eu acum am vazut pe suportu tau de numar ca e luat de la nurvil . Si a mea e tot de acolo luata si numai acolo imi fac service-u , asa ca poate ne intalnim pe la NVT . Am numai cuvinte de lauda despre baietii aia . Scuzati de off-topic .
Old 14-08-07, 04:05   #64
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

dau bine jentiile pt care atzi optat voi dar ce zicetzi de cele de la Oz,gama racing,usoare,modelul 35anniversary...eu si daca dau 2000 si tot le iau pe alea..bafta
Urban per4mance is offline   Reply With Quote
Old 14-08-07, 05:02   #65
DaBotta

Stage 5

DaBotta's Avatar

Member of:
[Opel]
[FORD]
[VW]
[Hyundai]

super facuta masina
DaBotta is offline   Reply With Quote
Old 14-08-07, 12:50   #66
animalutz_EVO

Stage 2

animalutz_EVO's Avatar

Quote:
dau bine jentiile pt care atzi optat voi dar ce zicetzi de cele de la Oz,gama racing,usoare,modelul 35anniversary...eu si daca dau 2000 si tot le iau pe alea..bafta

am avut o oferta de 35anniversary de la un prieten , 2600 RON toate 4 , noi noute , pe 16" . Sincer , nu prea mi-au placut cum veneau pe masina . E o masina prea eleganta pentru niste jenti asa sport , parerea mea .
Old 15-08-07, 08:37   #67
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

pe 18''poate era alta treaba..dar daca zici ca le-ai pus pe ea si nu ti-au placut te cred..eu am intrat pe jenti.ro si cu ajutorul unui program le-am pus pe in passat2....acum difera si masina..ciudat este ca pe site-ul ozracing zice cand dai ''search by car'' ca nu se pot pune pe passat2 jentiile astea??!!Am inebunit!!..le-am dat un mail azidimineatza..alea de pe passat-ul lui ''tir'' mi-le as pune si eu daca ar fi..om trai si om vedea..oricum felicitari pt proiecte si spor la treaba in continuare!!
Urban per4mance is offline   Reply With Quote
Old 15-08-07, 23:03   #68
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by animalutz_EVO View Post
Eu acum am vazut pe suportu tau de numar ca e luat de la nurvil . Si a mea e tot de acolo luata si numai acolo imi fac service-u , asa ca poate ne intalnim pe la NVT . Am numai cuvinte de lauda despre baietii aia . Scuzati de off-topic .

Eu sunt din Valcea daca te uiti la profil... masina e in leasing de SB pt ca eu sunt la facultate la SB si de aia am luat-o asa... Mmm de NURVIL nush ce sa zic sunt in dubi sa vdm cum o scot la capat... cu problema care o acuma... pt ca o sa stea cam mult timp pe la ei daca se misca in ritmul asta.

Oricum masina ta e diferita ca a mea cu mult... nu prea le putem compara Despre ce grila vorbeai u ? Arata-mi si mie ce iti pun ei tie... pe masina si ce oferta de pretz ai primit.
Old 15-08-07, 23:07   #69
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

Quote:

Stii cum e... Eu imi fac masina cum imi place mie... sicer nu ar fi fost problema sa imi iau jantele alea ca la cat costa astea sunt chiar mai mult probabil... da sincer nu am gasit altceva care sa imi placa si eu vreau ceva cat mai DISCRET de aia nu am optat pt altceva + ca nu e masina de fuga... daca aveam un GTI un R32 ceva mai vb
TIR is offline   Reply With Quote
Old 16-08-07, 02:26   #70
animalutz_EVO

Stage 2

animalutz_EVO's Avatar

Quote:
Originally Posted by TIR View Post
Eu sunt din Valcea daca te uiti la profil... masina e in leasing de SB pt ca eu sunt la facultate la SB si de aia am luat-o asa... Mmm de NURVIL nush ce sa zic sunt in dubi sa vdm cum o scot la capat... cu problema care o acuma... pt ca o sa stea cam mult timp pe la ei daca se misca in ritmul asta.

Oricum masina ta e diferita ca a mea cu mult... nu prea le putem compara Despre ce grila vorbeai u ? Arata-mi si mie ce iti pun ei tie... pe masina si ce oferta de pretz ai primit.

Uite acu vroiam s postez sa te intreb de ce masina ta e in parcare la Nurvil . Am vazut-o azi , ca am fost acolo . Din pacate , nu eram cu passat-u meu sa le pun una langa alta ... . Eu imi fac buzele la cineva si mi le face exact cum vreau eu . Pret , nu pot satzi dau deocamdata , pentru ca nu am negociat , oricum , nu dau kt e buza de la abt , ca am fst la NVT azi si am intrebat . Maine comand arcurile si in 2 saptamani , aprox , masina mea va fi cu 4 cm mai joasa . Am avut ocazia , sper sa nu te superi , sa-ti studiez masina indeaproape si imi place . Ce ai patit la masina , ca am vazut-o cu carligu de remorcare pus . Oricum , si eu am avut MARI probleme cu masina , dintre care cea mai grava a fost ruperea suportului de motor de pe parte dreapta si implicit caderea acestuia pe evacuare, baie de ulei , planetara , capac distributie, etc . Treaba a fost remediata rapid (5 zile cu tot cu comanda pieselor in austria) pe garantie . In rest am mai avut probleme cu farurile si clapeta de admisie .

Cat despre Nurvil , nu am decat cuvinte de lauda in privinta service-ului si a modului de lucru la tinichigerie , si asta o spun dupa multe patanii cu alti participanti la trafic , tare iscusiti de fel .
Old 16-08-07, 02:31   #71
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

Da masina mea e in parcare la ei.... Pai vad ca avem aceeias problema... poate eu o am mai grava... Si mie mi s-a rupt suportul de motor impreuna cu prinderea de la blocul motor... ca sa vezi ironic tot in partea dreapta. Maine mai am discutie cu astia de la asigurari sa vdm ce zic... in principiu imi pun motor nou.

Eu nu am avut probleme tehnice la ea... pt ca a mea e luata si din Germania... asta e sigura problema datoarata unui impact

Da in leg cu vopsit si dinastea nu am nici o treaba sunt chiar dati draq e spoilerul ala nu se vede diferenta de culoare.
Old 16-08-07, 02:33   #72
animalutz_EVO

Stage 2

animalutz_EVO's Avatar

Paaai , stii , nu ai treaba cu asigurarile pentru problema ta . Adica trebuie rezolvat pe garantie . Mai ai garantie la masina , nu ?? Mie cel putin miau facut-o pe garantie . poti sa-mi dai un pm cu id-u tau de mess ca sa vb mai p larg ?
Old 16-08-07, 02:35   #73
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

am spus mai sus ca a fost un impact pe sub masina.
Old 16-08-07, 02:37   #74
animalutz_EVO

Stage 2

animalutz_EVO's Avatar

n-am vazut aia cu impactu . mai trimite-mi odata te rog id-u ca aveam pop-up blocker ...
Old 16-08-07, 11:31   #75
TheFasterMan
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

TheFasterMan's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[VW]
[DACIA]
[4Rally]