Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Reply

Thread Tools
Old 07-04-17, 10:27   #1
Golfulica

Stock

Default Volkswagen Golf 6, zis si Golulica

Salutare,

Dupa 3 ani de cand este in posesia mea, am decis sa-l postez si aici. Nu are nimic special, este un simplu Golf, care isi face treaba exempar tinand cont ca am ajuns la peste 200k. Am achizitionat-o din Romania, de la o cunostinta in anul 2013, pe atunci avea 127k, in prezent am depasit 205k, si nu au avut nicio problema majora, exceptand schimbul de consumabile si pe partea de articulatie.

Anul trecut a primit o vopsire integrala, deoarece avea numeroase zgarieturi(la inceputurile ei a fost codusa de o doamna).

De ceva timp imi doresc o pereche de stopuri tip led, cele de R32, dar tot astept sa le prind la un pret decent, poate un volan cu comenzi, folii pe geamurile din fata, si cam atat.

In ceea ce priveste dotarile, pot spune ca are strictul necesar:

-faruri BiXenon adaptive, RCD cu card si magazie, senzori lumina si poloaie, dublu climatronic, 4Xgeamuri, maxidot, cotiera, jante 16 si cel mai important lucru, motorizarea de care sunt extrem de multumit,2.0TDI de 140CP.

Anul trecut am elimitat si filtrul de particule, moment din care simt ca masina trage mult mai bine, parca este mai legata si consumul a scazut putin.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	14808028_1390437347640567_940794612_o.jpg
Views:	74
Size:	25.3 KB
ID:	3181501  
Golfulica is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -