10-12-11, 17:08
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [Toyota] [Honda]
|
Golf MK1 The Rabbit
Deci sa o luam cu inceputu , masina a fost la mine si la Guess_who_rapp mai de mult , a dat`o din nevoie de bani , dar dupa 1 an de zile am reusit sa o recuperam .. Masina are motor de 1.8GTi care este trecut pe carburatie .. Necesita ceva lucrari la tabla dar asta ramane la primavara
Masina este din `79 , modificari majore nu are
Planuri sunt , ramane sa vedem cum stam cu fondurile )
aaa si daca are cineva prelungirea de la bara fata ar fi super ca din pacate nu mai este
|
|
|
10-12-11, 17:10
|
|
Competitor CNCA
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Re: Golf MK1 The Rabbit
sa aveti succes
|
|
|
10-12-11, 17:22
|
|
Stage 2
|
Sa avem succesuri )
Alexandru,let's talk about those rims!
|
|
|
11-12-11, 12:18
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Hyundai] [2 Roti] [4Rally] [Competitor CNCA]
|
pana la urma, masina a cui e?
e inmatriculata? ce vreti sa faceti cu ea? daily sau ceva vtm.. sau mai stiu eu ce...
|
|
|
11-12-11, 12:38
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
pana la urma , masina e impartita , e inmatriculata ) (fara itp si asigurare)asigurare se poate face foarte usor , mai greu cu itpu` dar nu imposibil
si masina o sa fie or de vtm or de zi cu zi , lasata maxim si toate cele , urmeaza sa vedem oricum , tind sa cred ca o sa fie de amandoua ..
|
|
|
11-12-11, 14:08
|
|
Dacia Driver
Stage 4
Member of: [Fiat] [DACIA] [VW]
|
Nice Rabbit.
N-am mai vazut de mult timp un mk1 functional.
|
|
|
11-12-11, 14:17
|
|
Stage 2
|
Finante sa avem si o facem si de vtm si de strada.
|
|
|
12-12-11, 12:13
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Tinichigeria se face, oricum e de asteptam sa fie ceva rugina (doar e din '79), bine ca are un motor serios si e in 2 usi, si culoarea o prinde (gusturile difera..). Daca te referi la acea prelungire (lip, buza) de sub bara fata, tasteaza pe google "piese-caroserie" de acolo am cumparat si eu pentru Mk3ul meu sau pe karma au ambele variante (cea lata si cea ingusta).
Bafta cu ea!
|
|
|
12-12-11, 13:28
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by retro_renault
Tinichigeria se face, oricum e de asteptam sa fie ceva rugina (doar e din '79), bine ca are un motor serios si e in 2 usi, si culoarea o prinde (gusturile difera..). Daca te referi la acea prelungire (lip, buza) de sub bara fata, tasteaza pe google "piese-caroserie" de acolo am cumparat si eu pentru Mk3ul meu sau pe karma au ambele variante (cea lata si cea ingusta).
Bafta cu ea!
|
mersi , e chiar folositor site`ul ala , si nu are cine stie ce preturi , sa vedem acum ce piese au cand vine comanda
Multumesc inca o data si bafta
|
|
|
12-12-11, 15:11
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [BMW]
|
e foarte greu sa ai o masina si de vtm si de strada... adica 2 setari TOTAL OPUSE.....cam imposibil..asta daca nu esti cumva sinucigas....
in locul vostru , pt mine prioritar ar fii sa aveti actele in regula....ca degeaba o fi ea frumoasa daca sta in parcare....iar dupa problemele tehnice/rugina etc iar alex..1 masina la 2 oameni ,,cea mai mare prostie EVER...... mult succes in rezolvarea ..problemele:P
|
12-12-11, 17:31
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Rally]
|
e important cine are partea cu volanul? nu e masina fratelui lu mitza cu ursu alb? bafta cu ea!
|
|
|
13-12-11, 01:16
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by myky99
e foarte greu sa ai o masina si de vtm si de strada... adica 2 setari TOTAL OPUSE.....cam imposibil..asta daca nu esti cumva sinucigas....
in locul vostru , pt mine prioritar ar fii sa aveti actele in regula....ca degeaba o fi ea frumoasa daca sta in parcare....iar dupa problemele tehnice/rugina etc iar alex..1 masina la 2 oameni ,,cea mai mare prostie EVER...... mult succes in rezolvarea ..problemele:P
|
nu e prostie ma , depinde si de oameni ,atata timp cat fiecare are masina lui separat de masina asta ,nu vad problema ,actele urmeaza si alea, partial si nu iti face griji ca nu sta in parcare oricum ar fi
si mersi si bafta cu masina
Quote:
Originally Posted by gbry_el_05-RSG
e important cine are partea cu volanul? nu e masina fratelui lu mitza cu ursu alb? bafta cu ea!
|
ba da , a fost a lu fratele lu mitzi , si cu volanu , ne impartim noi ,cand pe stanga cand pe dreapta
bafta si tie
|
|
|
13-12-11, 14:20
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by myky99
|
Deocamdata vrem sa o aducem pe picioare,adica rugina,evacuare,reglaje.Dupa o sa facem actele,dupa un vtm asa cum o sa fie masina,sa vedem ce si cum.Cand o sa vina si finantele o sa aruncam un vr6,2 scaune si atat.Planuri sunt destule,finante si timp sa avem.
Cat despre problema cu masina la 2 oameni,a fost situatia sa fie masina decat unuia dintre noi si am impartit-o oricum,e vorba de prietenie aici nu de vre-o afacere sau mai stiu eu ce magarii.
Salutare.
|
|
|
13-12-11, 15:05
|
|
Competitor CNCA
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by Guess_Who_rapp
Deocamdata vrem sa o aducem pe picioare,adica rugina,evacuare,reglaje.Dupa o sa facem actele,dupa un vtm asa cum o sa fie masina,sa vedem ce si cum.Cand o sa vina si finantele o sa aruncam un vr6,2 scaune si atat.Planuri sunt destule,finante si timp sa avem.
Cat despre problema cu masina la 2 oameni,a fost situatia sa fie masina decat unuia dintre noi si am impartit-o oricum,e vorba de prietenie aici nu de vre-o afacere sau mai stiu eu ce magarii.
Salutare.
|
imi place ce se spune in ultima parte a acestui post
|
|
|
16-12-11, 13:04
|
|
Honda Driver
Stage 5