ms la fel . .
o sa fac si o filmare poate saptamana asta cand ajung acasa .. si ca un update am luat o suspensie reglabila KW de la sorin . vineri o montez
salut ,cu fumul ma descurc bine .. nu am soft pe masina si nu merge chiar 100% ok ... dar stock asa se aude bine si fum scoate sa zic in limite normale .. un drum de buzau-bucuresti de exemplu si nu mi afuma spatele .. cand ii dau talpa si plecari mai bruste dupa loc lasa in spate putin fum .. dar e TDI pana la urma
De asta si zic, tot MK4 Variant am si eu si tare ma bate gandul al o finala sport sau ceva cum ai tu, insa ma gandesc la metrii de fum care o sa-i am in spate )
multumesc ! si cu finala sport tot o sa dai fumul afara doar ca amortizeaza altfel sunetul .. mai intereseaza -te si vezi cum e mai bine .. eu am facut cum am putut de preferat e sa faci toata evacuarea din inox si un soft bun si gata .. dar dupa posibilitati fac si eu ce pot ... asa ca spor la treaba )
salutare !!! n am mai postat nimic in ultimul timp asa ca de Mos Craciun masinuta mea a primit o reglabila KW iar de ziua barbatului un set de jante rial viper D 18`care in viitorul apropiat isi vor schimba culoarea . Rezultatul fiind urmatorul , o sa mai revin cu un rand de poze dupa ce o las maxim jos
Cred ca va arata in mare fel pusa pe burta la maxim dar totusi te sfatuiesc sa te mai gindesti asa am avut-o si eu si din 6 in 6 luni schimbam bucsele de la brat ca le distruge foarte repede stind asa torsionate si te-ai gindit cum ii vei face directia ca era mare chin sa o bag pe rampa la directie. Oricum per total ai o masina cu mult bun gust.
rezolv eu cu directia .. si cu bucsile n am ce sa ma mai gandesc .. acum le am pus asta e stiu k o sa le schimb mai des dar intr un fel se merita ... si cam asa arata pe spate lasata la limita cu 2 persoane in spate un drum BZ-B )