Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Reply

Thread Tools
Old 22-06-11, 20:23   #121
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]
Default Re: Masinuta mea golf3

Frumos a iesit bordu
ovidiu89 is offline   Reply With Quote
Old 22-06-11, 21:11   #122
Flaviu-Daniel

Stage 5

Flaviu-Daniel's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by crystyrepede View Post
Am si eu 2 intrebari
cum fac sa mi se aprinda si mie becu la benzina ? (am un golf 3 din 95 benzina )
cotiera ti`ai pus`o tu ?
ti-a raspuns sipunebunu...is cam putine care au...din cate am observat daca ai turometru pana la 6000ture poti incerca sa vezi daca are,daca nu nu cred ca se poate...iar cotiera eu mi-am pus-o,am dat jos carcasa care vine peste frana de mana si am prins-o in suruburi carcasa de suporti de la cotiera...nu-i greu

Quote:
Originally Posted by sipunebunu View Post
is foarte putine golfuri care au bec pt benzina , is intr-un nr foarte limitat . cotiera are suporti si cu suruburi se prinde . ) o zi faina
corect sip'ule...

Quote:
Originally Posted by umbra09 View Post
luminile de bord le-ai shimbat tu ??

la cotiera nu o trebuit sa dai scaunu jos (la mine am facut alta gaura in suport ca sa o pot prinde fara sa dau scaunu jos:P)
bordul ii luminat printr-o banda de smduri lipita in partea de sus...iar despre cotiera am scris si mai sus dai jos carcasa ai si ucrezi foarte usor
Quote:
Originally Posted by ovidiu89 View Post
Frumos a iesit bordu
mersi!
Flaviu-Daniel is offline   Reply With Quote
Old 23-06-11, 08:43   #123
crystyrepede

Stock

.....

Last edited by crystyrepede; 23-06-11 at 08:55.
crystyrepede is offline   Reply With Quote
Old 24-06-11, 00:05   #124
_Cox_
Shine Club Member

Stage 5

_Cox_'s Avatar

Member of:
[Virtual Tuning]
[4Rally]
[2 Roti]
[Street 4 Cars]
[Shine Club]
[Street Vision]

Simpla si curata masina, nu ai ce sa-i ceri mai mult, ar da bine o grila fara semn.
_Cox_ is offline   Reply With Quote
Old 26-06-11, 01:06   #125
ViseZZZ

Stage 5

Am si eu o intrebare mai mai...
Imi poti da si mie un consum cat mai explicit[pe pm]....gen afara /oras mixt >iarna/vara gen~
Sper ca nu cer prea mult dar vreau sa stiu daca 1.6 este mai ok decat 1.4[nu cu mult in consum].Mersi
ViseZZZ is offline   Reply With Quote
Old 26-06-11, 12:11   #126
geo_gee2005_xxx
VW Driver

Stage 5

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by sipunebunu View Post
is foarte putine golfuri care au bec pt benzina , is intr-un nr foarte limitat . cotiera are suporti si cu suruburi se prinde . ) o zi faina
Ceasurile cu bec pentru nivel scazut la benzina se gasesc pe majoritatea seat'urilor si pe vento fabricatie din 96 in sus.
geo_gee2005_xxx is offline   Reply With Quote
Old 10-07-11, 16:42   #127
Flaviu-Daniel

Stage 5

Flaviu-Daniel's Avatar

Member of:
[VW]

baieti o intrebare:ieri veneam de undeva si la un moment dat am observat in bord ca apa era la 110 grade,am tras pe dreapta si am vrut sa o las la relantiv sa se raceasca insa in momentul urmator s-a aprins si becul.Am oprit-o,am deschis capota si tot era antigel peacolo...am stat un pic am pus apa in borcan si am observat ca un surub de la capacul unde vine termostatul nu mai era si pe acolo curgea...bun,scos termostat prins napoi si venit acasa inca vreo 100 km...intrebarea este oare s-a intamplat ceva cu motoru? in restul drumului nu s-a mai incalzit peste 90 chiar cand am coborat un deal a scazut temperatura la 70...
Flaviu-Daniel is offline   Reply With Quote
Old 10-07-11, 16:59   #128
umbra09
VW Driver

Stage 5

umbra09's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Flaviu-Daniel View Post
baieti o intrebare:ieri veneam de undeva si la un moment dat am observat in bord ca apa era la 110 grade,am tras pe dreapta si am vrut sa o las la relantiv sa se raceasca insa in momentul urmator s-a aprins si becul.Am oprit-o,am deschis capota si tot era antigel peacolo...am stat un pic am pus apa in borcan si am observat ca un surub de la capacul unde vine termostatul nu mai era si pe acolo curgea...bun,scos termostat prins napoi si venit acasa inca vreo 100 km...intrebarea este oare s-a intamplat ceva cu motoru? in restul drumului nu s-a mai incalzit peste 90 chiar cand am coborat un deal a scazut temperatura la 70...
si eu am patit asa. azi iarna la urcare pe meses spre zalau am observat k imi era apa pe 120. mi sa crepat distribuitorul de langa termostat lam inlocuit si pana acuma nu am observat nici o diferenta la motor deci la mine nu sa intamplat nimic.
umbra09 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-11, 17:13   #129
Serj_20

Stage 3

Serj_20's Avatar

la 110 nu are absolut nimic, am patit'o si eu azi iarna din cauza ca a ramas termostatul blocat
Serj_20 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-11, 20:56   #130
umbra09
VW Driver

Stage 5

umbra09's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Serj_20 View Post
la 110 nu are absolut nimic, am patit'o si eu azi iarna din cauza ca a ramas termostatul blocat
bine da flaviu a specificat ca ia curs apa din instalatie si normal ca fierbe motoru atunci
umbra09 is offline   Reply With Quote
Old 13-08-11, 17:50   #131
Tweety_rzw
VW Driver

Stage 5

Tweety_rzw's Avatar

Member of:
[VW]
[Opel]

Imi spui si mie in privat mai pe detaliu cum ai facut bordul cu luminile?Te rog muult !
Tweety_rzw is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -